Eltűnt az 1 éves benti ivartalanított cicám. Mit tudok csinálni?
Van egy macskám aki benti, de szokott kint is lenni vagy hámmal, vagy szabadon, de akkor mellette vagyok.
Sajnos a szüleim véletlen kiengedték, és nem is mentek utána. Én ekkor dolgoztam, szóval nem voltam otthon.
Ez két napja történt, azóta mindennap körbe jártam a körülöttünk lévő utcákat, de sehol sem láttam. Szomszédok sem látták. Facebookra is posztoltak szüleim, hogy eltűnt, mai nap én is, pénzjutalmat is ígértem. Sokan megosztották, de senki sem reagált. Teljesen tanácstalan vagyok, ilyen nincs hogy elnyelte a föld. Soha nem ment az udvaron kívül, és 3-4 óránál többet nem is szeret kint lenni. Mit kellene tennem?
Bocs' de nem hagyom szó nélkül az érdekességet amit írtál :"Van egy macskám aki benti, de szokott kint is lenni vagy hámmal, vagy szabadon, de akkor mellette vagyok."
"Soha nem ment az udvaron kívül, és 3-4 óránál többet nem is szeret kint lenni."
Tehát alkalmanként akár 3-4 órán keresztül kint voltál vele az udvarban és vigyáztál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!