1 éves ivartalanított lány cicát rá lehet szoktatni pórázra?
Köszi a tippeket, voltunk is ma sétálni automata pórázzal a fixet egyáltalán nem hagyta.
Alig tudtam behozni a házba..haza jöttünk percekig kaparta az ajtót ugrált a kilincsre minden áron hisztizett hogy menne ki. Imádta, sose láttam ilyen boldognak. Most kicsit bűntudatom van hogy bezárva tartom de így tűnik biztonságosnak meg egyenlőre a panel van... Azért vittük ki sétálni mert hamarosan családi házba költözünk egy itteni faluba (Borsod) a faluba mentünk vele sétálni hogy szokja a környéket és nagyon tetszett neki... Amúgy ő rendszeresen utazik velünk, imád kocsiba lenni kiskora óta :) szállítóboxot azért vittük eddig mert nem is tudtuk hogy őt is lehet sétáltatni (utálja a szállítóboxot) kocsiból ki-be pattant öröm volt nézni. Most boxot se vittük.
Aki aggódna cicu miatt mi lesz vele családi házba: amint engedi majd a keret felújítás után az egész telket elkerítjük ha szükséges lesz egyenlőre úgy lesz, ha kint leszünk udvaron ő pórázon lesz mellettünk.
Mondanom se kell hogy faluba mindenki hülyének nézett 🤦♀️ ha neten láttok egy képet amin egy szőke nő vörös-fehér cicát sétáltat fehér pulcsiban az én leszek🤦♀️🤓 simán kinézem belőlük...fiatalok voltak a legjobban kiakadva volt aki oda jött megkérdezni hogy ez egy ritka kutya fajta? Mondom igen macska a neve 😂🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!