Miért hisztiznek folyton a férfiak ha nincs senkijük?
Folyamatosan ezt hallgatom, nekik nincs senkijük, csak egy normális lányt keresnek de mindegyik annyira szemét stb., talán nem kéne mindenkinél bepróbálkozni, csak annál akivel megvan köztetek a szimpátia.
Nem értem miért nem a saját életükkel vannak elfoglalva. Találkozok valakivel régebbről, rögtön van valakid? Ez az amaz, randi, lefeküdnék e vele, meg mittudom én. Hogy egy normális szót nem lehet valakivel váltani anélkül hogy ne akarna ismerkedni.
Itt volt egy kéedés múltkor, hogy brühühü nem tudja megközelíteni a nőket, jóisten, hagyd békén az embereket talán és te is boldogabb leszel. Kész mint a kiskutyák az oviba. Elképesztő az emberek mennyit pörögnek ezen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1173..
Hiszti? Bocsánat, ha tegezlek, de te itt most mit csinálsz? 😄
Egyébként én is az a fajta vagyok aki tökéletesen beleválasztott az évek során és sikerült mindig egy vérszopó démonnal kapcsolatot alakítani. Azóta elengedtem a dolgot, ha újra lesz valaki komolyabb akkor lesz, de kizártam szinte mindenkit a családon kívül mert besokalltam az emberektől. Csak azért mondom, mert attól, hogy valaki elmondja a saját tapasztalatait, hogy a legtöbb mai "nő" tényleg szánalmas, hogy a "férfiak" között is ugyanúgy megvan. Felesleges ezen rugózni. Mindenhol vannak szépek, jók és romlottak is egyaránt. Igaz én is ezt látom szinte mindenhol hogy kivétel nélkül mindenki "jajj én nem olyan vagyok", "mi szeretetre vágyunk mégis egyedül vagyunk Blah blah". Ha így lenne, akkor mindenki tökéletes volna. Nincs így.
⛔️ A NŐK HISZTIZNEK ! oooo
⛔️ NAH MEG PERSZE MOST TE !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!