Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért hisztiznek folyton a...

Miért hisztiznek folyton a férfiak ha nincs senkijük?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt hallgatom, nekik nincs senkijük, csak egy normális lányt keresnek de mindegyik annyira szemét stb., talán nem kéne mindenkinél bepróbálkozni, csak annál akivel megvan köztetek a szimpátia.

Nem értem miért nem a saját életükkel vannak elfoglalva. Találkozok valakivel régebbről, rögtön van valakid? Ez az amaz, randi, lefeküdnék e vele, meg mittudom én. Hogy egy normális szót nem lehet valakivel váltani anélkül hogy ne akarna ismerkedni.

Itt volt egy kéedés múltkor, hogy brühühü nem tudja megközelíteni a nőket, jóisten, hagyd békén az embereket talán és te is boldogabb leszel. Kész mint a kiskutyák az oviba. Elképesztő az emberek mennyit pörögnek ezen.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1173..

2022. máj. 9. 22:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
*kipofozós
2022. máj. 10. 07:31
 22/45 anonim válasza:
Én akkor is hisztizek ha van valakim, mert akkor már másra, újdonságra vágyom. Szerencsére a feleségem megérti.
2022. máj. 10. 07:44
 23/45 anonim válasza:

A gond nem azzal van, hogy nincs senkim, szexre akad r.bi, csak a normális nő nagyon kevés. (Ahogy a normális férfi is kevés)

És ez szomorú.

2022. máj. 10. 07:55
 24/45 anonim válasza:
18# kik azok az incelek?
2022. máj. 10. 07:58
 25/45 anonim válasza:
Kérdező, remélem az általánosítás is jól esik :)
2022. máj. 10. 10:05
 26/45 anonim válasza:
#24 az incelek azok, akik szüzességet fogadtak és a monitor előtt élik ki minden vágyukat, másokkal meg csak incelkednek.
2022. máj. 10. 11:25
 27/45 A kérdező kommentje:

Na erre itt is kezdik a hisztit, ugyanolyanok akiket visszautasítok előben, azt hittem már leráztalak 😂

És a nők a csúnya gonoszak, és erről egy egész topicot működtettek, hát behalok.

2022. máj. 10. 13:31
 28/45 A kérdező kommentje:
20-as már törölték szerintem, de beletrafáltál, tényleg szeretem a vadabb dolgokat, bár domináns férfit nem igazán látni, csak pitizős kölyök kutyi papucsállata férfiakat. Ez is az én hibám gondolom.
2022. máj. 10. 13:34
 29/45 anonim válasza:

Azért találnak be a papucsok, mert egy szinten vagytok.

A szép nőkhöz oda se mernek menni, mert a szépség és a vonzerő elijeszti őket, csak az igazán mutatós példányok rúghatnak labdába.

Nálad viszont nincs ilyen gond, ezért bátran megközelítenek.

2022. máj. 10. 13:49
 30/45 anonim válasza:
Miért nem törlik ezt a kérdést? Egyértelműen provokáció, és a férfiak kigúnyolása. Fordított esetben már rég törölték volna, ha egy férfi a nőket gyalázza.
2022. máj. 10. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!