Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért hisztiznek folyton a...

Miért hisztiznek folyton a férfiak ha nincs senkijük?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt hallgatom, nekik nincs senkijük, csak egy normális lányt keresnek de mindegyik annyira szemét stb., talán nem kéne mindenkinél bepróbálkozni, csak annál akivel megvan köztetek a szimpátia.

Nem értem miért nem a saját életükkel vannak elfoglalva. Találkozok valakivel régebbről, rögtön van valakid? Ez az amaz, randi, lefeküdnék e vele, meg mittudom én. Hogy egy normális szót nem lehet valakivel váltani anélkül hogy ne akarna ismerkedni.

Itt volt egy kéedés múltkor, hogy brühühü nem tudja megközelíteni a nőket, jóisten, hagyd békén az embereket talán és te is boldogabb leszel. Kész mint a kiskutyák az oviba. Elképesztő az emberek mennyit pörögnek ezen.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1173..

2022. máj. 9. 22:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
Szerintem szórakoztató, mert tuti nem nő írta. :D
2022. máj. 10. 14:05
 32/45 A kérdező kommentje:

Látom nem érted, pont ez a baj hogy egy szinten vagyunk, és én szubmisszívként egy dominánsat keresek, nem egy gyenge öszvért.

A kinézetnek pedig ehhez semmi köze. Gondolom te is a ronda ronda nőt keresel magad mellé akkor xd

2022. máj. 10. 14:06
 33/45 anonim válasza:
Léteznek itt egyáltalán moderátorok?
2022. máj. 10. 14:07
 34/45 anonim válasza:
Léteznek, ők írják ezeket. :D
2022. máj. 10. 14:08
 35/45 anonim válasza:

Férfi nem tud "ronda"/"csúnya" lenni.

Csak egy lány.

Csak a lányoknál számít a külső.

Férfiaknál a belső számít csak!

Elég ütődött lehetsz, ha még ezt sem tudod "NŐSTÉNY" létedre...

2022. máj. 10. 14:11
 36/45 A kérdező kommentje:

Bakker oldalakon keresztül írjátok hogy csak ronda férfiak jönnek oda hozzám, ti rondázzátok le egymást xd

Ez meg hogy férfi nem tud ronda lenni, háát mindegy is gondolom nagyon fiatalka vagy még, nem láttál eleget az életből :c

2022. máj. 10. 15:05
 37/45 anonim válasza:
Tehát itt van a gyakorin a Föld összes férfija? Nem tudtam. XD
2022. máj. 10. 15:28
 38/45 anonim válasza:

“ Miért nem törlik ezt a kérdést? Egyértelműen provokáció, és a férfiak kigúnyolása.”

Ugyanaz igaz mint a zöldekre. “Hagyd beszélni, és maga bizonyítja be, hogy sötét.”

Vagy “Ha nem szólal meg, esetleg azt hiszed buta. Ha megszólal, már tudod.”

2022. máj. 10. 15:41
 39/45 anonim válasza:
Pontosabban egyszer szóltam hozzád az elején, arra nem reagáltál. Innentől nincs miről beszélni.
2022. máj. 10. 17:21
 40/45 anonim válasza:

❌ "Miért hisztiznek folyton a férfiak ha nincs senkijük?

✅ Hát te vagy az aki itt SÍR :D

2022. máj. 10. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!