Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szülnek mostanában 3...

Miért szülnek mostanában 3 gyereket aztán meg hisztiznek, hogy nem bírják?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy CsOK-ot kapnak, de arra nem gondolnak, hogy azzal a 3 gyerekkel mennyi teendő van meg fel is kell nevelni.
2022. ápr. 4. 17:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem a 3 vagy több gyerekesek sírnak hanem az 1, akiknek azt sem kellett volna, de már minden barátnő, nő rokon, ismerős teherbeesett, így nem akartak lemaradni.
2022. ápr. 4. 17:02
 2/21 anonim ***** válasza:
69%

Én azt gondolom, hogy sok embert megszédít a CSOK meg Babaváró. Olyanok veszik fel sokszor, akinek még 1 gyereke sincs. Vagy 1 van és az épp elég lenne, de a támogatásért bevállalják.

3 gyerek, az 3 gyerek. Sok meló, idő, energia, önfeláldozás, főleg akinek nincs segítsége. Ezt senki nem látja előre, csak akkor szembesül vele az ember, ha megtapasztalja. Valaki megbírkózik a feladattal, valaki meg kínlódik. Ez gyerekfüggő is egyébként. NEem mindegy, hogy egészséges vagy sérült, jó alvó- rossz alvó, hasfájós, stb..

Akinek sok baj van a gyerekével az 1 gyerek mellett is nyavalyog. Akinél meg ott ülnek a nagymamák egész nap, hogy segítsenek, meg nem kell főzni, stb az 3-4-et is röhögve felnevel.

2022. ápr. 4. 17:11
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Mostanában is szülnek 3-at ,meg régen is ,meg a jövőben is fognak.Azért hisztiznek ,mert néha tudod besokal az ember.Te szoktál ilyet ?Pl van egy jó munkahelyed .Aztán egy kicsit besokalsz ,hisztizel és teszed a dolgod tovább. :)
2022. ápr. 4. 17:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan egyik barátnőmről van szó akinek 3 van és szinte minden hétvégén az anyósànàl van a 2 nagyobb és még ez is kevés neki
2022. ápr. 4. 17:18
 5/21 anonim ***** válasza:
39%

Szóval ezt a kérdést is te írtad ki, csak itt te vagy az anyós

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2022. ápr. 4. 17:22
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki a linkelt kérdést, de érdekes ez is.
2022. ápr. 4. 17:27
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
Érdekes a hasonlóság mi? 😂🙊
2022. ápr. 4. 17:31
 8/21 anonim ***** válasza:
22%
Csok, Babaváró- gondolom ismerősek ezek a kifejezések :(
2022. ápr. 4. 17:31
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem 3 gyerek nagyon NAGYON keves szulonek valo. Ettol fuggetlenul regen is, most is sokan vallalnak harmat. Védekezni is iszonyú kevesen képesek, agyilag nincsenek azon a szinten, hogy használni tudják a rendelkezésre álló eszközöket vagy értelmezni tudják a bennük rejlő kockázatokat (lásd: helyi fogamzasgatlo, spiral mellett siman lehetsz terhes, a megszakitas nem vedekezes, fogamzasgatlo mellett meg baromira nem jó ötlet 2 hetes karcsusito léböjtkúrát tartani, mert ha nem szivodik fel rendesen a gyogyszer akkor nem sok ertelme van)
2022. ápr. 4. 17:33
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan mondom egy gyerekkel,meg kettővel nehezebb volt!

Hárommal már sokkal jobb a helyzet,rutinosabbak vagyunk együtt is játszanak.Vannak nehezebb időszakok,de azért panaszkodni màr csak szabad néha,úgy,ahogy mindenki szokott valamiért!😅Az sem mindegy,hogy tervezett-e!

Nyilván,ha minden percben ezt teszi,valóban ciki.

Nálunk az egy gyerekesek teszik ezt!Minden baja van,csak ne kelljen gyereket nevelni.Ez most komoly,minimum 3 ilyet tudok...Nekem ez gázabb.Bár legalább el tudja mondani,hogy még nem tudta,mivel jár a gyereknevelés...

2022. ápr. 4. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!