Miért szülnek mostanában 3 gyereket aztán meg hisztiznek, hogy nem bírják?
Persze,mindenki átesik azon,hogy nem 0-24-ben szeretne babázni,ebben is lehet túlzásba esni természetesen a ló túloldalára.Én sokszor azt éreztem,hogy dolgozni járni sokkal könnyebb,de tényleg,kövezzetek meg.😅Viszont nagyon örültem,hogy velük lehettem 2-3 éves korig,van akinek hamarabb vissza kellett menni dolgozni.
Nekem a legfontosabb,hogy én neveljem a gyerekeimet,amíg lehet,másnak más.
Megoldás,a barátnő fogadjon bébiszittert(mint írtam 1 gyerekes is azt csinálja felénk és minden mással foglalkozik,abba nem fárad el,csak a gyereknevelésbe😅...),vagy menjen vissza dolgozni adja bölcsibe a gyereket.
Ha olyan viszonyban vagy vele,kérdezd meg,mit szeretne,te tudsz-e segíteni,esetleg megoldási javaslatokkal fordulj hozzá.Ha nehéz eset,akkor meg hagyd!
Azért mert a barátnőd ilyen, miért kell általánosítani?!
Iszonyú sok babás/gyerekes ismerősünk van.
Sehol nincs 3 gyerek.
#15 nevetséges ez az 1 gyerekes szapulàs, csak mert neked van ilyen ismerősöd. És?? Nekem sógornőm 3 gyerekes anya, soha nem volt anyatipus, 1 gyereknél sem, nanà hogy nem panaszkodott mert tojt a gyerekekre hogy szedik szét a hàzat. Én az 1-et különbül nevelem, foglalkozom vele.
Mégse teszek ilyen kijelentést, hogy a 3 gyerekesek csak világrahozzâk a gyerekeket de nem foglalkoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!