Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szülnek mostanában 3...

Miért szülnek mostanában 3 gyereket aztán meg hisztiznek, hogy nem bírják?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy CsOK-ot kapnak, de arra nem gondolnak, hogy azzal a 3 gyerekkel mennyi teendő van meg fel is kell nevelni.
2022. ápr. 4. 17:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátnőmnek ilyen problémája van miért nem ülsz le vele egy kicsit beszélgetni ,hogy jobban megismerd a problémát ?Pl. a férjjel minden oké?Van segítsége ?Nem lett depressziós valami miatt ?Stb stb stb
2022. ápr. 4. 17:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy dolgozna de nem tud mert még csak 8 hónapos a legkisebb, de már elege van, hogy otthon van. Most ezzel mit lehet csinálni..
2022. ápr. 4. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Vigye azt is anyósához, maradjon otthon gyeden a férje. Ha ilyen jólinformált és segítőkész vagy babysitterkedhetnél néha te is.
2022. ápr. 4. 18:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Nekem is van 1 gyerekem és dolgozok is.
2022. ápr. 4. 18:17
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Persze,mindenki átesik azon,hogy nem 0-24-ben szeretne babázni,ebben is lehet túlzásba esni természetesen a ló túloldalára.Én sokszor azt éreztem,hogy dolgozni járni sokkal könnyebb,de tényleg,kövezzetek meg.😅Viszont nagyon örültem,hogy velük lehettem 2-3 éves korig,van akinek hamarabb vissza kellett menni dolgozni.

Nekem a legfontosabb,hogy én neveljem a gyerekeimet,amíg lehet,másnak más.

Megoldás,a barátnő fogadjon bébiszittert(mint írtam 1 gyerekes is azt csinálja felénk és minden mással foglalkozik,abba nem fárad el,csak a gyereknevelésbe😅...),vagy menjen vissza dolgozni adja bölcsibe a gyereket.

Ha olyan viszonyban vagy vele,kérdezd meg,mit szeretne,te tudsz-e segíteni,esetleg megoldási javaslatokkal fordulj hozzá.Ha nehéz eset,akkor meg hagyd!

2022. ápr. 4. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

Azért mert a barátnőd ilyen, miért kell általánosítani?!

Iszonyú sok babás/gyerekes ismerősünk van.

Sehol nincs 3 gyerek.

2022. ápr. 4. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én akiket ismerek 3 gyerekes, ott már nem annyira nyavalyognak, ott már minden olyan rutinból megy, morbidul hangzik, de az önfeláldozás is. Szerintem 0-ról 1 gyerekre váltani a legnagyobb kultúr-sokk, és max egy kicsit nehéz, ha az első baba könnyű, a második nehezebb eset. Nálunk pl fordítva volt, az első után a második gyerek annyira nevetségesen könnyűnek tűnt, hogy még egy harmadikon is elgondolkoztunk, de inkább nem. Meg tudnánk oldani, de már kicsit elfáradtunk, nekünk így jó, teljes lett a család.
2022. ápr. 4. 19:31
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Többször hallottam hogy az első 2 gyerek "álomgyerek" volt,anyuka azt hitte ő a nevelés császára, ő tud már mindent, aztán a 3-dik megmutatta hol lalik az Úristen:) Néha ez is lehet a háttérben.
2022. ápr. 4. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
*lakik
2022. ápr. 4. 22:46
 20/21 anonim ***** válasza:

#15 nevetséges ez az 1 gyerekes szapulàs, csak mert neked van ilyen ismerősöd. És?? Nekem sógornőm 3 gyerekes anya, soha nem volt anyatipus, 1 gyereknél sem, nanà hogy nem panaszkodott mert tojt a gyerekekre hogy szedik szét a hàzat. Én az 1-et különbül nevelem, foglalkozom vele.

Mégse teszek ilyen kijelentést, hogy a 3 gyerekesek csak világrahozzâk a gyerekeket de nem foglalkoznak velük.

2022. ápr. 5. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!