Miért törölnek Tinderen?
Miért van az, ha matchelek egy sráccal, beszélgetünk pár napot, és hirtelen töröl? Egyik pillanatról a másikra... úgy, hogy előtte azt hiszem, jól elbeszélgetünk egymással. Ez már párszor előfordult...
Ui: átlagos kinézetű lány vagyok, tudok helyesen írni( egyetemen tanulok). Nem 'segg- mell kivan' képeket rakok ki. Ez lehet a baj? Nem tudom, hol a hiba. Persze vannak jó-rossz tulajdonságaim, mint mindenkinek... de egy pár napos irogatásból még semmi sem derül ki.
Kicsit már el vagyok csüggedve
27/N
Egy felismeréssel gazdagodtam! Te vagy a macskás nő archetípus. Egy generáció csalódottságát hordozod: szereztél két diplomát, eltöltöttél 5-10 évet valami ghánai sikló menhelyen, hogy akkor menőnek gondolt IG-fotókat lehessen posztolni, megtanultál két nyelvet, hogy bárkit útba igazíthass a Király utcában és most itt dühöngsz mert rájöttél, hogy ez senkit nem érdekel és csak az idődet pazaroltad. Sokan vannak így. Kell egy háziállat amivel megöregedhetsz.
És mivel a kérdező is boldogan csaholva csatlakozik ehhez a vidámnak kevéssé nevezhető társasághoz – ezzel meg is válaszolta kérdését, téma megoldva. Veled is az a helyzet kérdező, mint akikkel kapcs. itt barátokra leltél. Sorstársak. Viszont neked még van időd változtatni, kommentpajtiknak már nincs.
„2 nap alatt elérik hogy "függj" tőlük érzelmileg”
Két lehetőség van:
- vagy profi machivellista narcisztikus pszichopaták tömegei jelentek meg Tinderen a párzási időszakukban
- vagy csak egy, aki te vagy
Én ha pattanok tinderen az azért van mert jött egy érdekesebb, szebb nő az előző nőnél és már csak az új érdekel.ennyi az egész nem bonyolult.nyilván nekem is a legjobb kell.
31F
22
Ha úgy gondolod hogy Google-n kikeresett idegen szavak használatával majd okosabbnak fogsz tűnni, akkor ne erőlködj 😂
A kérdezőn kívül más válaszoló is írta, hogy elég szánalmas vagy. Fogadd el, most nem jött be a kiváló kommunikációs készséged.
A 21-es válaszod pedig szép, de hidd el, a saját ostoba véleményed nélkül is felkel holnap a nap.
Én is így jártam csak a lányokkal!
25/F
nem akartam senkit összezavarni, elnézést. melyik szó ütött rést intellektusod pajzsán, hogy rá kellett guglizni? archeo? vagy mindegyik? a pszichopata tuti nem.
Eltekintek a három helyesirási hiba felemlegetésétől. A nyelv egy élő szövet, folyamatosan alakul, ahogyan használjuk. Persze nem úgy, ahogyan te hasznlod :o)
a macskás nők belefáradtak saját magukba, a magányba. Nagyon ritka, hogy, 2-nel tobb alkalom adodik veluk. ezek a nok karcoljak a 40et, lekestek lényegében minden jóról. Gurulósböröndként körbeposztolni a Földet, szvsz. nem iilyen. Ezért kikanalazni őket a helyzetükből kár.
Ebből a szempontból uugy azonos egylövetű póni kategoria számomra, mint az élet iskolájával birkózó, magukat az IG egyik polcára pozicionáló libák.
Tisztelet a kivételnek mindkét ligából.
Megelőlegezek neked egy érettségit félre ne értsd, de olyan boldognak tűnsz, amikor bemásolod Word-be a posztjaimat, szóval hagytam lehetőséget sikerélménye..
bocs még annyi, hogy idegen szó.. ugyan már, az lenne ilyen, ha ideirnám, hogy lordózisban vergődő vénkisasszony vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!