Miért törölnek Tinderen?
Miért van az, ha matchelek egy sráccal, beszélgetünk pár napot, és hirtelen töröl? Egyik pillanatról a másikra... úgy, hogy előtte azt hiszem, jól elbeszélgetünk egymással. Ez már párszor előfordult...
Ui: átlagos kinézetű lány vagyok, tudok helyesen írni( egyetemen tanulok). Nem 'segg- mell kivan' képeket rakok ki. Ez lehet a baj? Nem tudom, hol a hiba. Persze vannak jó-rossz tulajdonságaim, mint mindenkinek... de egy pár napos irogatásból még semmi sem derül ki.
Kicsit már el vagyok csüggedve
27/N
Loki:
Tudok - nem tudok
Helyesen - nem hejesen
chatelni - nem chat-elni
írni - nem irni
ugyanaz - nem ugyan az
tapasztalatom - nem tapasztalato
Mondatot nagybetűvel kezdünk, éssel, hoggyal és háttal nem.
12-es akkor tudsz jobb oldalt? Mert nincs nagyon nagy választék...
A környezetemben meg nincs olyan srác, aki bejönne.
Loki szerintem te ne égesd itt magad a kérdésem alatt... a többieknek igaza van...
Mondjuk legalább a neved jó, kedvenc MCU katakterem 😅
Ha mindig ez történik, akkor veled lehet a gond. Vagy túl hamar túl sok érdeklődést mutatsz, ami elijeszt másokat vagy nem jössz be nekik annyira, hogy valóban érdekeld őket (lehet, hogy csak azért match-eltek, mert mindenkit jobbra húznak kínjukban, mert más lehetőségük nincsen).
"A környezetemben meg nincs olyan srác, aki bejönne." - Akkor keress valami új hobbit, ahol ismerkedni is lehet, mert személyesen sokkal könnyebb, mint Tinderen (ha nem nézel ki elég jól, ha igen, akkor kb. csak választanod kéne 1-et a jelentkezők közül).
Most mit kell ezen agyalnod?
Ne feledd a szabályt.Ezek mind egyelőre csak betűhalmazok voltak.Ha élőben dobnak na azon már rúgózhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!