Miért matchelnek lányok Tinderen, ha utána vissza sem írnak?
Olyan jó olvasni mindig ezeket a kérdéseket. Jó látni, hogy vannak új falatok a tinderen. xD
Ez mindig is ilyen volt. <3
A tinder egy nagy hülyeség. A csúnyább lányoknak összejöhet ott egy dolog. Ugye őket is mindenki be tetszikeli és ők kiválasztanak egy normálisabbat és kész. A jó nők viszont soha nem fognak visszaírni ott.
Kedvencem az a lány volt aki csak igen és nem válaszokat adott.
Aztán megírtam neki, hogy egy élmény így a beszélgetés, és azt mondta, hogy csak eldöntendő kérdéseket teszek fel azért. (nem így volt)
Feltettem neki egy olyan kérdést amire nem lehetet igennel vagy nemmel válaszolni.
Természetesen a beszélgetés törölve. xD
Gyakorin már 4 olyan lány is volt akivel megismerkedtem és összejöttem. Szép lányok meg minden, bár egyik sem volt az igazi. De gyakorin sokkal nagyobb az esélye mindenkinek mint a tinderen. A tinder az kb egy semmi.
📞 Nálamm volt egy lány ! ÉN kezdtem a beszélgetést, én az életéről kérdezgettem. Aztán ő jött : AKI egyből a 🍆pénisz🍆 méretre kérdezett rá. (és kajak ez volt az első kérdése felém...)
📞 Én meg lefagytam, hogy most komolyan ez volt az első kérdése felém...
📞 Aztán egyből KILÉPET a hívásból , mert nem kapott AZONNAL VÁLASZT :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!