Tinderen kívül mit használnak társkeresésre a 25-30 közöttiek?
tinder, badoo, de van még egy jó opció
ha élőben ismerkedsz, de ezt el ne árult senkinek, a végén elterjed és ott is sok lesz a kamu, több, mint most!
én eddig csak online ismerkedtem komolyabb és lazább téren is
a társkeresők nem jöttek be, de itt levelezés, chat oldalak igen, pedig férfi vagyok
Menny el valahová kikapcsolódni ahol vannak emberek, ha valaki megtetszik szólítsd le,aztán remélhetőleg majd csak alakul.
Szerintem az is jó ha kicsit sétálsz hétvégén a legközelebbi városban és a számodra szimpatikus személyt le szólítod,tudom nem neked kellene ezt meg tenni sokak szerint de miért is ne próbáldnád ki? Hiszen te egy igazi, kemény nő vagy, aki mint sok mindenre erre is képes.
Tudjátok hol ismerkedek? Bárokban. 1 hónapig le se szart senki, utána már köszöntek előre a pultosok, fiatal lányok ülnek mellém hétről hétre.Net halott.Felejtsd el. Régen 10-15 éve nagyon szuper volt, tele értékes emberekkel.
Most utóbbi 4-5 éve csupa felszines az egész.Van a felső 20% top kategória rájuk hajt mindenki ha férfi ha nő, aki alattuk van le se szarja senki se a többséget. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!