Tinderen kívül mit használnak társkeresésre a 25-30 közöttiek?
11#Elittárs az affektáló sok sznob diplomással aki lenézne h melós szerelő vagyok? Kösz inkább kihagyom.
33F
14
Ez persze lehetséges, én 1x voltam ott de soha többet.Sokan lenézősködtek velem h szerelő vagyok, volt akinek nem tetszett h a 19.kerben lakom stb. Na mindegy...
Az életben?
A Tinder egy fos..
És akkor finom voltam..
20 csajból 10 kamureg, 5 anyuka, 4 luxushercegnő, 1 aki korrekt de annak meg nyilván nem én tetszem.
Most meg minden 2. csaj ukrán, és orosz rajta egy hete.. :D :D
Szóval kvázi unaloműzésből húzkodom jobbra-balra, de nem várok már semmit a dologtól.
Bulizáshoz meg már öregnek érzem magam. :D :D
Nekem eddig smpixie-n voltak a legnagyobb sikereim. Persze ha az ember semennyire nem érdeklődik a bdsm iránt nem biztos, hogy ott kell ismerkedni :D . Bár vannak akik annyila light-osan vannak benne ebben, ami simán belefér egy bdsm-et nem kedvelő párnak is.
27F
#18.. tényleg sok lett hirtelen!!
Kyiv-i megjelöléssel, cirillbetűs bemutatkozással.. 5-15 kilóméterekre.
#19 dehogy találtam, kvázi elengedtem a gondolatát annak hogy valaha lesz ott még match, meg randi.. vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!