Tinderen kívül mit használnak társkeresésre a 25-30 közöttiek?
#21 Az lehet, de:
10 éve ha odamentél az utcán egy szép lányhoz, és megszólítottad, végighallgatta mit szeretnél, aztán legfeljebb elutasított, normálisan..
Ma odamész egy csajhoz az utcán, és addig jutsz hogy Szia.. Ők pedig: Miafaszzaklatol@°˘$ß@°.. minősíthetetlen hangnemben.
Ennek fényében az EGÉSZ ismerkedősdit úgy ahogy van lexarom. ;) Majd ha az univerzum erői úgy akarják, akkor majd elémlöki az igazit. :)
Én tegnap odamentem egy lányhoz utcán.mondom szia, aranyos lehetsz hogy hívnak?
Erre ő: ne baszakodj.
Na ennyit erről, menjem oda a halál.
Rossz helyen keresed őket. Komolyan, az online társkereső nem olyan sikeres, mint néhány évvel ezelőtt. Főleg a szűrőalkalmazások korszakában az embereknek nincs hobbija, és nincs miről beszélni.
Beszéltem a lánnyal, csinos volt, de egy hét után már nem volt ragadós a beszélgetés és unalmas volt. Mert a képen csak egy csinos lány volt, de semmi más. én
Nem akarok megbántani senkit, lehet, hogy vannak kedves emberek, de én 4 évet töltöttem ott anélkül, hogy érdekességgel találkoztam volna (és jó megjelenésű, dolgozó, anyagilag független férfi vagyok)👍
Ezt mi rontottuk el férfiak.sok a nyalizós megalkuvó aki istenként kezeli a nőket, el lettek rontva nincs gerinc.mindent elnéznek nekik bármit tesznek.ezáltal el vannak szállva.
Insta, facebook bombázzák őket bókokkal persze h elszállnak.érték nincs csak annyi h fiatal.mindenki fiatalt akar, a nyugger, a tini, a középkorú persze h ez lett a vége.
#24.. ja hogy már szűkül a kör.. tehát akkor módosítsuk? "az utcán rengeteg a szép lány, de te csak a csúnya dagikhoz menj oda!!"
Így gondolod?
BTW plázacicák nincsenek az utcán, azok hurcoltatják a seggüket a balek szponzorukkal. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!