Volt már aki tinderen badón tagdíj nélkül talált valakit?
Én Badoon ismertem meg a barátomat:)
Egyikőnk sem volt előfizetve rá.
Leginkább nőktől hallani, hogy sikerült ilyen oldalon párt találni, de én már ismerek egy férfit is, aki sikerrel járt.
Amúgy én is elgondolkodtam már ezen a profitorientált gondolkodásról, de szerintem pusztán annyi a válasz erre, hogy sokkal több a férfi ezeken az oldalakon, meg kb. senki nem gondolja komolyan az egészet, ezért nem válaszolnak (nagy vonalakban).
"Leginkább nőktől hallani, hogy sikerült ilyen oldalon párt találni, de én már ismerek egy férfit is, aki sikerrel járt."
Az nem tudom megvan-e, hogy ez általában párban jár...
Köszönöm a tájékoztatást, de igen, megvan az a része, hogy párban jár.
Remélem neked pedig megvan az a része, hogy 10-szer több a férfi, mint nő online társkeresőkön, ergo, ha megkérdezel random 100 férfit, akkor a többség, akik kipróbálták az online társkeresést azt fogja mondani, hogy sikertelen volt, míg nőknél ez az arány másként alakul.
például: 100 férfiból 50 kipróbálta, 100 nőből pedig 5, ebből mondjuk 4 párkapcsolat alakul ki, tehát nőknél 80% a sikerarány (4 boldog, 1 szomorú), míg férfiaknál 8% (4 boldog, 46 szomorú)
Szóval nem a teljes társadalomra levetítve nézzük a sikerességi arányt (bár ott is elmászna ez az arányszám 😊), hanem csak és kizárólag azokra, akik online keresik a párjukat, ez pedig függ a női és férfi résztvevők számától.
Ez egyszerű statisztika, maximum amibe lehetne kötekedni, az a férfiak és nők aránya társkeresőn…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!