Volt már aki tinderen badón tagdíj nélkül talált valakit?
Figyelt kérdés
Szerintem egy nagy kamu az össze ilyen oldal mert nem engedi hogy visszaválaszoljon a lány ha nem vettél tagdíjt.2022. ápr. 10. 14:42
11/19 anonim válasza:
En ugyan nem mert nem voltam fent ilyeneken soha, a személyes ismerkedest vagy ahol vannak közös ismerősök is jobban preferálom 😅
De nekem van kapasbol 2 ismerősöm akik ott találtak egyikőjük 1,5 éve másik 1 eve van együtt a barátjával, prémium nélkül
2022. ápr. 11. 15:07
12/19 anonim válasza:
Menjetek mydatesra meg fetoora. Megérdemlitek, oda valóak vagytok. (Akik sírnak)
2022. ápr. 11. 21:37
13/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert nekem már az a stratégiám hogy nem is nézem a képeket ,mindnegyikre szivet nyomok tehát több száz nőre jeleztem már évek során , vissza egy kezemen megtudom számolni hányan írtak . És ők sem tudtak makogni semmit , nem is kommunikál olyan mintha nem is látná hogy én írtam.
Nagyon gáz ez a világ.
2022. ápr. 12. 22:41
14/19 anonim válasza:
LoL
2022. ápr. 12. 23:37
15/19 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre, hogy a beszari lányok vannak csak tinderen. Visszaírnak ugyan, de ha randiról esik szó, hirtelen máris megszakad a beszélgetés. Azt még egy év után is fent van valakinek a profilja, gondolom az ilyen mindenkivel ezt csinálja, erre nem is tudok mit mondani, inkább kiröhögöm:) És tényleg olyan, mintha nem néznék a tindert, olyan is volt akivel hónapokkal azután matcheltem hogy először jobbra toltam, úgyhogy türelem!
2022. ápr. 21. 18:05
16/19 anonim válasza:
Csak ott szoktam találni
2022. ápr. 27. 17:53
17/19 anonim válasza:
Ha 185 centi alatti átlagos keresetű vagy akkor nem fogsz a badoon jó csajt felszedni vagyis kevés rá az esély. De próbálkozni lehet....
2022. máj. 6. 08:55
18/19 anonim válasza:
Sose fizettem ilyesmiert, de tobb csajt is talaltam onnan
2022. máj. 9. 14:22
19/19 anonim válasza:
Remélem most lesz
2022. okt. 7. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!