Összejönnél egy többgyerekes, elvált nővel?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 40 körüli nővel, nagyon tetszik, jól kijövünk, viszont van már két gyereke valaki mástól és emiatt (is) elég kevés a szabadideje. Még csak nem is ez lenne a fő baj, de úgy tűnik, hogy őt már annyira nem hozza lázba a gyerekvállalás, már "túl van rajta" (az együttélésről is kiábrándultan fogalmazott), nekem meg pont most lenne aktuális (én is 40-hez közelítek már), még nincs gyerekem. Nem akarok ráerőltetni senkire semmit, viszont előbb-utóbb azért tényleg én is akarnék kölyköket. Nem lesz ebből konfliktus? Érdemes belemenni? Vagy még változhat?2022. ápr. 18. 09:26
31/39 anonim válasza:
#29: Igen, írtam pár előző választ. Kiírtál egy kérdést, én elmondtam, kívülállóként hogyan látom a helyzetet, szerintem hogyan lenne a leginkább logikus, ha én lennék férfiként egy ilyen helyzetben. De úgy látom, te előre eldöntötted magadban, hogy mit és hogyan, viszont így okafogyott volt kiírnod a kérdést, ha bármilyen észszerű gondolkodásra biztató választ úgyis lepattintasz magadról. Én elmondtam, amit erről a helyzetről gondolok, te meg hajtod a magadét, és el sem gondolkodsz azon, hogy milyen esélyei vannak annak, hogy számodra jól végződjön a dolog. Ez innentől kezdve tényleg a te dolgod, neked kell eldöntened, hogy milyen rizikót vállalsz.
2022. ápr. 19. 18:36
32/39 A kérdező kommentje:
#30: jaja, mingyá' kinyílik a bicska!! :))))
Amúgy szeretem, igen, beleszerettem. Pedig ésszel belátom, hogy igazad van. De a Kis Hercegben is megmondták, hogy biza jól csak a szívével lát az ember!
2022. ápr. 19. 19:03
33/39 anonim válasza:
#32: Megértem, csak az élet nem mese. A realitásokat nem mindig tudja felülírni a szív. És hogy rosszmájú legyek, engem szopatott már meg olyan nő, akiről a szívem úgy érezte, hogy kedves, csendes, jólelkű teremtés. Nyilván tudom, hogy a kibicnek semmi sem drága, és hogy sokkal másabb annak, aki a dolgok sűrűjében van, csak annyit akartam mondani, hogy kettőtök közül neked van több veszítenivalód, és kérdés, hogy tudod-e majd érvényesíteni az érdekeidet, illetve hogy a kettőtök jövőképét, érdekeit stb. mennyire lehet összhangba hozni. Én nem feltétlenül várnék 1-1,5 évet, szerintem azért egy 40-hez közeledő nőnek nagyjából már tisztában kell lennie azzal, hogy akar-e újabb gyereket (nem csak tőled, hanem úgy általánosságban), az orvosai mit tanácsoltak neki (anyum kb. 40 évvel ezelőtt 32 volt, amikor engem szült, és már akkor megmondta neki a doki, hogy vagy 1-2 éven belül szül még, vagy utána már ne szüljön). Jó, nyilván érthető a "barátnőd" aggálya is, hiszen valószínűleg ő sem akar három gyerekkel esetleg egyedül maradni, viszont neked is meg kell gondolnod, hogy ha ő esetleg 2 év múlva sem akar gyereket, vagy nem lehet neki több, akkor veled is mi lesz.
2022. ápr. 19. 19:17
34/39 anonim válasza:
Mint minden kapcsolatból, ebből is lehet bármi.
Korábban már írtam, hogy én is jöttem össze kétgyerekes nővel. Az a helyzet, hogy még elválva sem volt. Volt egy gyerekes elvált barátnőm is. Ilyenkor engem nem érdekelt, hogy mi lesz. Mindegyiknek vége lett, de lehetett volna máshogy is.
A kérdésedben leírtad a választ is. Lehet konfliktus, lehet, hogy érdemes belemenni, lehet, hogy nem, lehet, hogy a te véleményed változik, lehet, hogy az övé. Ezt csak utólag fogod megtudni.
2022. ápr. 19. 20:19
35/39 anonim válasza:
Nem.
2022. ápr. 20. 09:05
36/39 A kérdező kommentje:
Szóljon már hozzá valaki más is
2022. ápr. 20. 12:39
37/39 anonim válasza:
Írd le mit szeretnél hallani, én leírom neked! Akár többször is, ha akarod.
2022. ápr. 20. 22:37
38/39 A kérdező kommentje:
Az a baj, nem tudom ki ír, mert mindenkinél anonim van feltüntetve, akinek nincs választott beceneve.
2022. ápr. 21. 13:49
39/39 anonim válasza:
Én a 3, 11, 30, 34-est írtam.
2022. ápr. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!