Aki többgyerekes anya és dolgozik,mesélnél ezekről?
Reggel felkelek wc mosdo megreggelizem oltozes majd kell a legkisebb kell elkuldom reggelizni oltozni fogat mosni (ezt bele szoktam) majd kell a ket nagy reggeli oltozes mosdo wc.
Indul mindenki suliba en munkaba.
Hazaernek elvannak lecke tanulas jatek ami eppen vagy randijuk van...
Van h vacsit keszit valamelyik nagy gyerekem
Majd hazaerek vacsifozes ha meg nincs. Vacsi furdes lefekves. A nagyok van h gepeznek meg szocializalodnak a neten. A legkisebb alt 9kor aludni megy
A munkam valtozatos allami cegnel, van h sikerul koran hazaernem van h csak a szokott idoben.
Egyedul nevelem oket
Hogy érted azt, hogy mikor mi történik? 🤔
Két gyerekem van, ovis és bölcsis voltak, amikor visszamentem, multinál dolgozom marketingesként részben otthonról, részben irodából.
4 éves volt a kicsi, amikor elhelyezkedtem egy futárcégnél 8 órában ügyfélszolgálatosként. Reggel elvittem őket oviba-suliba, és 9-től dolgoztam 5-ig. Főleg e-mailes megkeresésekre válaszoltam, de a telefont is fel kellett venni, ha beúszott a call center. Mivel a férjem össze-vissza dolgozik, 4-kor anyósom ment a gyerekekért, és vigyázott rájuk 6-ig, mikorra hazaértem. Egy évig csináltam, a meló is túl sok volt, a gyerekeknek is hiányoztam.
Váltottam egy 6 órás, ittonról 5 percnyire lévő recepciós melóra.
A munkaidő 95%-ában malmoztam. A maradékban vevőknek adtam át csomagot, vagy feladtam futárral, és számlákat iktattam.
Reggel-délután intéztem a gyerekeket.
Végül 2 éve kerültem a mostani munkahelyemre, full home office, szintén ügyfélszolgálat, kizárólag e-mailben, angol nyelven, kezdetben 6, most már 8 órában.
Tavaly vittem-hoztam a gyerekeket, idén a 8 óra miatt, meg hogy már elég nagyok, hazajönnek együtt, ahogy végeznek.
Ha a kérdés, hogy az én melóimhoz mit kell tanulnod, akkor a válaszom az, hogy nyelvet! :D
Élelmiszermérnök vagyok, most cseden a legkisebbel.
Amíg 2 gyerek volt, reggel elmentem 6.30kor, ők egyedül mentek iskolába.
A munkahelyemen szuper közösség van, imádom.
15.30kor végeztem, irány haza, mert 40 perc az út. Addigra a gyerekek otthon voltak.
Amikor a kicsi bölcsibe fog járni, reggel bölcsi, a nagyon mennek maguktól suliba, délután hozom a kicsit a bölcsiből, nagyok önállóak.
3as vagyok
Mondjuk kell egy diploma hozza epitesz vagy epito esetleg muszaki menedzser vagy hasonlo bsv vagy msc vagy hasonlo.
Lotok futok helyszini szemlek atadasok felmeresek Bp es Pest megye teruleten ceges kocsival.
Nagyobb allami beruhazasokban reszvetel. Az allami ingatlan allomany kezelese gondolkal uzemeltetes berlok jnh hasznalok vagyonkezelok stb...
Helyszini munka es a hozza tartozo adminisztrativ hattermelo
Mire vagy meg kivancsi?
Ha erre akkor ugy tedd fel a kerdest h anyukak 3 vagy tobb gyerekkel mit dgoztok es hany oraban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!