Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt aspergeres anyák?

Vannak itt aspergeres anyák?

Figyelt kérdés
Milyen így gyereket nevelni?

2021. jún. 18. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Nekem hivatalos diagnózisom nincs, de tüneteim vannak, és még most vagyok várandós az első babával. Valószínűleg a párom is érintett. Mi előre beszéltünk róla, hogy milyen problémákra számítunk, és mit hogyan fogunk megoldani, miben melyik rokon segítségét fogjuk kérni, mert van pár dolog, amiben extra tehetségtelenek vagyunk.

Aztán persze van, amire nem számítunk előre, azt majd megoldjuk akkor. Most a terhesség alatt felerősödött a szenzoros hiperszenzitivitásom, szóval nem elég, hogy a ruháim nagy részébe nem férek bele, még az anyagát is csak néhánynak bírom elviselni. De megoldom valahogy. Szerencsére semmilyen megoldhatatlan nehézségem nincs. A telefonálást még mindig utálom, de amúgy egész jól belejöttem, mert mostanában többet kellett orvosokat stb. felhívnom.

2021. jún. 18. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Én az vagyok. Férjem sokat segít, de szerintem és másokat szerint is jó anyja vagyok a gyerekemnek. Nagyon sokat kell elnyomnom ,küszködöm vele,de beszélni beszélni beszélni kell
2021. jún. 18. 12:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#2-es: és az, hogy egy gyerek miatt korlátozva vagy, hogy stresszes az életed, mert ide-oda felmászik, ugrál, vagy a hisztik, azt nem viseled nehezebben?

2021. jún. 18. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kevés a türelmem a kétéves gyerekemhez, hogy azt hiszem, vagyis biztos velem van a baj, de annyira feszélyez, hogy korlátok közt kell éljek, hogy pattanásig feszült vagyok, mikor jön a hiszti, a dacolás, ha jön, hogy tudom kezelni. Nincs erőm kezelni, nincs erőm, az idegeim totál kivannak, és azt gondolom, valami nagy probléma van velem, mentálisan nem vagyok ép.
2021. jún. 18. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
2 vagyok. Bevallom őszintén,engem sokkal jobban kikapcsol az,ha vele kell foglalkoznom és ugranom egész nap.Igy annyira elfáradok ,hogy nincs időm azon agyalni, mit rontok epp el vagy mit fogok majd később elrontani
2021. jún. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!