Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen álombeszámoloik vannak...

Milyen álombeszámoloik vannak az autista/aspergeres gyerekeiteknek illetve kamaszaitoknak?

Figyelt kérdés
Ez nagyon érdekelne én nem vagyok diagnosztizálva valószínűleg Aspergeres vagyok most rengeteget olvasok az Aspergerről és az Autizmusról.

2013. jún. 30. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Húú, ez miért fontos? Hiszel benne, hogy az álmoknak valami jelentése van (a pszichológiai dolgokon túl)?

Vagy úgy gondolod, céllal dobtak le ide (szóval nem auti vagy, csak "különleges"), és majd álmaidban kapod a tutorialt?

2013. jún. 30. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Unalmas gyerek korod volt első?
2013. jún. 30. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy én érdeklődésből kérdeztem mert most nagyon érdekel ez a téma.
2013. jún. 30. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok diagnosztizálva, de folyamatban van. Nekem nagyon intenzív, színes, mozgalmas álmaim vannak. Konkrétan mi érdekel? Neked milyenek?
2013. aug. 13. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy történetet.
2013. aug. 13. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma a tengerrel álmodtam, nyugodt volt, kékeszöld, felülről, magasról láttam. Mindenütt delfinek úszkáltak - lehetett látni őket a víz alatt. Volt egy hajó is, egy érdekes kinyúló balkonnal, ahonnan nézelődni lehetett.

Úszkáltunk is a delfinekkel, fellöktek a levegőbe magasra - nagy buli volt. :)

Sosem láttam a tengert. Ezért ez egy érdekes álom volt.

2013. aug. 14. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Én legutóbbi álmomban átestem a csillagkapun, és a Voyager-re (egy űrhajó a Star Trek-ban)kerültem. Aztán ott sétáltattam a kutyámat, és találkoztam az irodalom tanárommal...

Egyébként ennél azért "értelmesebb" álmaim szoktak lenni, bár ritkán emlékszem rá.

2014. jún. 11. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!