Léteznek még normális,egyedülálló férfiak, akik ismerkednének és nem csak futó kalandot keresnek? Ismerkednék?
Figyelt kérdés
24 éves nö vagyok, egy ideje már egyedülálló. Nem keresek egyéjszakás kalandot (ha több éjszaka sem érdekel). Komolyan ismerkednék komoly, ambiciózus férfiakkal. 170cm vagyok,van autóm, egyedül élek és dolgozom. Sportos vagyok,de nem nádszálvékony,viszont nem csúnya. Olyan férfit keresek, aki magasabb,32 év alatt van,nincs gyereke és legalább azt tudja nyújtani amit én. Pest, Fejér, Komárom-Esztergom megye jöhet szóba.2021. dec. 29. 15:35
41/49 anonim válasza:
Egyefene egyszer megraknálak a csöves fordodban.
2021. dec. 30. 11:52
42/49 anonim válasza:
Kérdező, mit tudsz nyújtani? Jól értjük-e, hogy a tegnapi 18:37-es kommented a válasz erre.
2021. dec. 30. 21:52
43/49 anonim válasza:
miből lett lakásod és kocsid 24 évesen? érdekel, mert akkor karriert váltok. ez cirka 15-20 misi alaphangon.
2021. dec. 31. 07:51
44/49 Gymnospermatophyta válasza:
43: Kocsija simán lehet, sokféle van, nem mindegyik drága ugye:D Tesómnak már a második autója van, pedig nem dolgozik nem tudom mit és nem volt 24, amikor meglett a 2. (nyilván nem új és nem drága autók)
Plusz nem biztos, hogy szó szerint az övé (még nincs kifizetve teljesen stb.). A lakás ugyan ez, nem írta a kérdésben, hogy az övé lenne csak egyedül él, ami jelenthet albérletet is. Persze az ismerettségi körömből volt arra is példa, hogy a szülei vettek neki egy lakást és kész. :)
2021. dec. 31. 14:36
45/49 anonim válasza:
Pontosan leírta, hogy albérletben lakik, Ford Focust pedig lehet venni 400 ezerért is.
Legalább olvassatok egy kicsit mielőtt a másik zsebében turkáltok! Tipikus Magyar mentalitás!
2021. dec. 31. 15:09
46/49 Gymnospermatophyta válasza:
45: Én kb. ugyan ezt írtam, szóval remélem nem rám ment a többes szám. :D Nem szerettem volna újraolvasni ezért az 5 oldalt. Ellenben a 43-as elolvashatta volna, hogyha érdekli. De nem lett volna egy nagy megfejtés.
2021. dec. 31. 16:29
47/49 anonim válasza:
bocs hogy nem olvastam végig 40 kommentet. no para, már feladtam magam a rendőrségen!
2021. dec. 31. 22:01
48/49 anonim válasza:
nincs már bízom egy nőben sem, inkább maradok egyedül
2022. jan. 31. 18:40
49/49 anonim válasza:
Talaltal valakit azota? Egy igazi fonyeremenynek tuntel (szarkazmus, de azert kivancsi vagyok).
2022. jan. 31. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!