Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek még normális,egyedülá...

Léteznek még normális,egyedülálló férfiak, akik ismerkednének és nem csak futó kalandot keresnek? Ismerkednék?

Figyelt kérdés
24 éves nö vagyok, egy ideje már egyedülálló. Nem keresek egyéjszakás kalandot (ha több éjszaka sem érdekel). Komolyan ismerkednék komoly, ambiciózus férfiakkal. 170cm vagyok,van autóm, egyedül élek és dolgozom. Sportos vagyok,de nem nádszálvékony,viszont nem csúnya. Olyan férfit keresek, aki magasabb,32 év alatt van,nincs gyereke és legalább azt tudja nyújtani amit én. Pest, Fejér, Komárom-Esztergom megye jöhet szóba.

2021. dec. 29. 15:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
Bocs. #28 nak akartam írni az előző kommentet :D. #26 vagyok.
2021. dec. 29. 20:01
 32/49 anonim válasza:

31-es!

Mit nem értesz ezen? Én írtam a 9-es választ, amire küldött nekem privátot, hogy nem számít, hogy idősebb vagyok, és mutatkozzak be!

Miután kiderült, hogy egy városban élünk, a 3. levelében kért, hogy küldjek képet.

Ezt én meg is tettem, amire ő annyit írt, hogy sajnálja, de nem illünk össze, de persze ő nem küldött magáról, mert hát minek az egy komoly párkeresésnél.

Egyrészt ha én komoly társat keresek magam mellé, akkor nem egy kép alapján fogom a másikat megítélni, másrészt, ha kérek egy képet valakitől, és ő küld is nekem, akkor az a minimum, hogy én is felvállalom az arcom!

Én azt hittem, hogy egy diplomás, felnőtt nőtől, aki komoly férfit keres, elvárható, hogy maga is komolyan viselkedjen!

Ez amit a kérdező csinál, nem komoly párkeresés, hanem egyszerű castingolás! Amivel nincs is semmi baj, csak akkor ne mást állítson.

Egy pozitívumot viszont mindenképp el kell ismernem, hogy legalább visszaírt a képre, hogy "Köszönöm a képet, azt kell hogy mondjam, kép alapján sajnos nem igazán gondolom hogy passzolnánk."

De azért jó lett volna, ha én is mondhatok róla véleményt, mer ez így tényleg csak egy szánalmas casting volt!

2021. dec. 29. 20:26
 33/49 anonim válasza:
#32: Ettől még felesleges ezen kattogni. Beszél 20 emberrel, abból talán bejön neki 2-3, annál a 2-3-nál ugyan úgy megvan fordítva az esélye, hogy offolják őt. Kivéve ha gyökerek és "na végre valakit érdeklek" alapon beérik bárkivel.
2021. dec. 29. 20:34
 34/49 anonim válasza:

Jaa már mindent értek. Ez egy ilyen dolog. Nem tetszettél neki kép alapján. Felmész tinderre vagy badoo ra és ugyan ezzel a problémával fogsz találkozni. Annyi, hogy ott nagyobb a választék mint gyakorin.

Viszont ezt nem értem. Bevállaltad, hogy küldessz neki egy képet. Ő elmondta, hogy offos a dolog, akkor te minek akarsz róla véleményt mondani? Hogy lemocskolhasd egy kicsit ugye :D? Eltaláltam :D?

Ki kell ábrándítsalak. Ha valaki komoly kapcsolatot keres akkor ugyan úgy számítani fog neki a külsőd mint a belsőd. Sőt. A külsőd fogja megfogni mert még a belsődet nem is ismeri. Jobban mondva nem a külsőd hanem a kisugárzásod fogja majd meg.

Ez a netes társkeresés hátránya. Ha nem tetszel nekik képen akkor buktad. Ha ez neked nem okés akkor ismerkedj élőben.

2021. dec. 29. 20:39
 35/49 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy miután "kikosarazlak" küldenem kellene magamról képet, hogy amúgy ez voltam én, de ha szeretted volna ahelyett hogy megsértödsz, felnött ember módjára megírhattad volna, hogy Rendben de azért kíváncsi lennél,küldjek képet. Küldtem volna.
2021. dec. 29. 20:41
 36/49 anonim válasza:

Kedves leányom, vélem ismerkedhetsz, ha óhajtod.

59/Sanyi

2021. dec. 29. 20:47
 37/49 anonim válasza:

Imádlak titeket! 😘

Mindennap feljövök és olvasom a vergődéseteket. 😂😂😂

2021. dec. 29. 23:21
 38/49 anonim válasza:

Szia!

Ha van Facebook elérhetőséged küld el privátba,azon beszélhetünk aztán majd látjuk hogy alakul.

2021. dec. 30. 00:03
 39/49 anonim válasza:
Kedves kérdező,léteznek igen ilyen férfiak viszont amit nyujtani tudsz az nekem kevés ,de biztos találsz majd valakit aki beéri veled is ,szép estét! :)
2021. dec. 30. 01:39
 40/49 Gymnospermatophyta válasza:

29/kérdező:

Nyugodtan ki lehet próbálni a tindert, ha már a gyakorit kipróbáltad. Bőven vannak ott is normális emberek (magamból kiindulva, haha:D), viccen kívül. Ha elszeretnéd kerülni a f_szképeket külön furi, hogy itt próbálkozol, mert itt akárki írhat és küldhet. Tinderen nem írhatnak rád match nélkül senki (hacsak nem prémium előfizető a másik, akkor is korlátozott a karakterek száma és csak szuperlike-al lehetséges). Egy próbát mindeképp megér szerintem. Sok esetben látszik a képeken, hogy érdemes-e próbálkozni (legalábbis lányoknál azért felismerhető kiknél lenne érdemes próbálkozni kapcsolatra és kiknél nem, gondolom fiúknál sincs másképp). De ha kiderül, hogy gázos az se baj, vannak még páran rajta kívül.

2021. dec. 30. 03:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!