Léteznek még normális,egyedülálló férfiak, akik ismerkednének és nem csak futó kalandot keresnek? Ismerkednék?
Ne haragudjatok, igyekszem válaszolni, nem számítottam rá hogy ennyi kommentet/ üzenetet kapok. Aki kommentel és felkelti az érdeklödésem, annak írok.
Stabil állásom van, egyetemi végzettségem, egy Ford Focusom és egy 2 szobás albérletem
23-as!
De legalább merünk valamit mondani!
A kérdező viszont már a harmadik levélben képet kér, de persze a saját arcát nem meri felvállalni! Könnyebb így a másik felett ítélkezni!
26-os!
Még csak nem is én írtam rá! Én csak ide kommenteltem egyet.
Öszintén nem gondoltam, hogy sokat fognak írni. Nyilván elöbb utóbb kérek képet, ahogy más is. Ez az elsö, hogy interneten próbáltam ismerkedni, direkt nem Tindereztem soha, próbálom elkerülni a "dickpiceket" és a komolytalan emberekrt. Úgy látom hiba volt ide írnom.
26-osnak köszi ;)
Akivel meg beszéltem, és a képet sérelmezi, szerintem teljesen normálisan beszéltünk, nem hiszem hogy bármivel is megsértettelek volna, de most "igazán" bemutatkoztál. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!