Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek még normális,egyedülá...

Léteznek még normális,egyedülálló férfiak, akik ismerkednének és nem csak futó kalandot keresnek? Ismerkednék?

Figyelt kérdés
24 éves nö vagyok, egy ideje már egyedülálló. Nem keresek egyéjszakás kalandot (ha több éjszaka sem érdekel). Komolyan ismerkednék komoly, ambiciózus férfiakkal. 170cm vagyok,van autóm, egyedül élek és dolgozom. Sportos vagyok,de nem nádszálvékony,viszont nem csúnya. Olyan férfit keresek, aki magasabb,32 év alatt van,nincs gyereke és legalább azt tudja nyújtani amit én. Pest, Fejér, Komárom-Esztergom megye jöhet szóba.

2021. dec. 29. 15:35
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, igyekszem válaszolni, nem számítottam rá hogy ennyi kommentet/ üzenetet kapok. Aki kommentel és felkelti az érdeklödésem, annak írok.

Stabil állásom van, egyetemi végzettségem, egy Ford Focusom és egy 2 szobás albérletem

2021. dec. 29. 18:37
 22/49 anonim válasza:
#21 Már azzal megvettél kilóra, hogy nem bmw-d van. 😂
2021. dec. 29. 19:21
 23/49 anonim válasza:
Ugyan már. Hát persze, hogy ennyi privit kapsz. Gondolom van már vagy 50 jelentkező :D. Csak vigyázz azzal melyik főnyereményt választod. Az itteni felhasználók többsége szeret nagyon nagyot mondani :D.
2021. dec. 29. 19:21
 24/49 anonim válasza:
Eiffel torony, ezzel elég nagyot mondtam?
2021. dec. 29. 19:25
 25/49 anonim válasza:

23-as!

De legalább merünk valamit mondani!

A kérdező viszont már a harmadik levélben képet kér, de persze a saját arcát nem meri felvállalni! Könnyebb így a másik felett ítélkezni!

2021. dec. 29. 19:27
 26/49 anonim válasza:
#25 Hogy érted, hogy mertek valamit mondani? Rá mertek írni egy felhasználóra a gyakorikérdéseken :D? Nagy siker :D. Kapott ez már 100 privit. Felesleges írni neki. Egyébként mire számítottál :D? Persze, hogy képet kér. Az ide író felhasználók fele hazudik. Lehet 24 nek mondják magukat közben meg 50-60 éves faszik akik csattogtatják a brét az üzenetekre :D. Egyébként meg mindek beszélgessen olyannal aki lehet, hogy be se jön neki?
2021. dec. 29. 19:32
 27/49 anonim válasza:
Eleve probléma itt próbálkozni, de azért néha jó felnézni ide, ez tagadhatatlan xd
2021. dec. 29. 19:35
 28/49 anonim válasza:

26-os!

Még csak nem is én írtam rá! Én csak ide kommenteltem egyet.

2021. dec. 29. 19:45
 29/49 A kérdező kommentje:

Öszintén nem gondoltam, hogy sokat fognak írni. Nyilván elöbb utóbb kérek képet, ahogy más is. Ez az elsö, hogy interneten próbáltam ismerkedni, direkt nem Tindereztem soha, próbálom elkerülni a "dickpiceket" és a komolytalan emberekrt. Úgy látom hiba volt ide írnom.

26-osnak köszi ;)

Akivel meg beszéltem, és a képet sérelmezi, szerintem teljesen normálisan beszéltünk, nem hiszem hogy bármivel is megsértettelek volna, de most "igazán" bemutatkoztál. Köszi.

2021. dec. 29. 19:59
 30/49 anonim válasza:
#26 Aha. De azért tudod, hogy a harmadik priviben már képet kér. Érdekes.
2021. dec. 29. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!