Léteznek még normális,egyedülálló férfiak, akik ismerkednének és nem csak futó kalandot keresnek? Ismerkednék?
Én is komoly kapcsolatot keresek. Férfi vagyok és Budapesten élek. Most lettem 29. 178cm a magasságom, átlagos alkattal. Művészlélek vagyok mondhatni, de nem élősködök senkin.
Ha gondolod adhatunk egy esélyt a dolognak.
Itt vagyok, de alkalmatlan vagyok kapcsolatra az eddigiek alapjan. Mar nem gorcsolok rajta nyugisabb igy.
Sok sikert neked kérdező vannak meg olyanok akiket nagyjából leirtal csak be add fel es meg lesz az :)
Írj ha gondolod.
25/F.
173cm.
Nincs gyerekem.
Komoly kapcsolatot keresek.
Bp-n lakom.
Nincs autóm, albérletben lakom, és szeretek udvarolni.
Gyakorlatilag nem ismerek olyan nőt, akinek jobban számít a hűség, bizalom, tisztelet, becsület és őszinteség, valamint értékeli a bókokat és nem kizárólag 10-e környékén "szerelmes"
Sokáig úgy gondoltam, hogy ha találnék egy ilyen nőt, én lennék a világon a legboldogabb!
Azóta már van valakim, igaz ő nem magyar származású (ázsiai) de olyan szintű megértés és harmónia van közöttünk, mint még soha!
Csak a példa okáért:
Mikor mondtam neki, hogy
"A héten nem tudok elmenni hozzád, mert sajnos nincs pénzem vonatra"
Erre a legtöbb (ha nem az összes) magyar nő elküldene a fenébe és nem állna szóba velem többet.
Ellenben Ő azt mondta, hogy
"Ha azon múlik kifizetem az utadat, de látni akarlak, mert hiányzol"
Azt hiszem, ez az igazi szerelem és összetartás!
(Természetesen ez NEM jelenti azt, hogy minden utazást ő fizet, de amikor éppen meg voltam szorulva, segített mert látni akart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!