Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, nektek bejonnek a...

Lányok, nektek bejonnek a hosszútáv futó fiúk?

Figyelt kérdés
Írjátok le

2021. aug. 25. 17:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
Tudjuk, hogy te az vagy, de egy ilyen kérdés miatt nem fog hosszú távot futni érted egyik sem.
2021. aug. 25. 17:29
 2/12 anonim válasza:
nem
2021. aug. 25. 17:41
 3/12 anonim válasza:
Szerintem a nők nagyon kis hányadának jönnek be az 55 kilós, pálcikalábú-karú,beesett arcú pasik akiknek gondolom hogy a farkuk is olyan vékony hogy a gyepet le lehetne vele vágni a kertben.
2021. aug. 25. 18:27
 4/12 anonim válasza:
#3 anatómiai jellemzését egy volt szupermaratoni futó barátnőjeként megcáfolom. Nem 55 kilós, pálcikalábú/,karú, beesett arcú, a többiről nem is beszélve...
2021. aug. 25. 19:08
 5/12 anonim válasza:
Nem, akiket én ismerek azok is hasonlóak a 3-as válaszoló által leírtakhoz. Plusz a fenekük is olyan kicsi.
2021. aug. 25. 19:33
 6/12 anonim válasza:
Így van, a sportág nagyátlagát ez írja le. 4-est bizonyára elvakítja a szerelem.
2021. aug. 25. 19:37
 7/12 anonim válasza:

Fontos az őszinteség, indok a válasz mellé (bár a nem is lehet elég lett volna hiszen ez egy nem/igen kérdés) de attól még a férfiakat sem kell bodyshaming-elni folyton (szépen is meg lehet mondani, hogy neked mi az, ami a külsőnél számít, mert sajna alapban benne van egy icipicit is az emberben, pl. az én nálam alacsonyabb emberek nem jönnek be stb.) . Ha lányokkal csinálják ezt, az mindig felháborító, nem kéne ez a megkülönböztetés.

Értem én anonim oldal, itt akkora fax lehetek amekkorához nincs képem arccal.

De légyszi, legyünk kedvesek egymással. :) (Tudom álomvilágban élek, hogy törődöm emberekkel, bocsi, ha zavar.)

A kérdezőnek válaszolva, személy szerint én nem ez alapján döntök. :D Főleg, hogy nem vagyok hű de sportos, így nem is érzem, hogy jogom lenne csak sportos fiúk után fordulgatnom.

De ha ilyen lányokat keresel, akkor nincsen valami egyesület vagy ilyesmi, és akkor legalább közös hobbitok is lesz?

Meg amúgy ha ismerkedni szeretnél szerintem írj ki többet, mivel mindenről van már előítélet, focistákról, röpisekről stb.

Szép napot, és sok sikert! :D

18/l

2021. aug. 25. 22:16
 8/12 anonim válasza:
Nekem kimondottan a vékonyabb testalkatú srácok jönnek be, szóval nekem igen. 19/l
2021. aug. 25. 23:48
 9/12 anonim válasza:
Számomra csak futó kalandok
2021. aug. 26. 17:54
 10/12 anonim válasza:
A 3-asnak van igaza... Bokszolók, birkózók, ketrecharcosok vagányabbak.
2021. aug. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!