Lányok, nektek bejonnek a hosszútáv futó fiúk?
Fontos az őszinteség, indok a válasz mellé (bár a nem is lehet elég lett volna hiszen ez egy nem/igen kérdés) de attól még a férfiakat sem kell bodyshaming-elni folyton (szépen is meg lehet mondani, hogy neked mi az, ami a külsőnél számít, mert sajna alapban benne van egy icipicit is az emberben, pl. az én nálam alacsonyabb emberek nem jönnek be stb.) . Ha lányokkal csinálják ezt, az mindig felháborító, nem kéne ez a megkülönböztetés.
Értem én anonim oldal, itt akkora fax lehetek amekkorához nincs képem arccal.
De légyszi, legyünk kedvesek egymással. :) (Tudom álomvilágban élek, hogy törődöm emberekkel, bocsi, ha zavar.)
A kérdezőnek válaszolva, személy szerint én nem ez alapján döntök. :D Főleg, hogy nem vagyok hű de sportos, így nem is érzem, hogy jogom lenne csak sportos fiúk után fordulgatnom.
De ha ilyen lányokat keresel, akkor nincsen valami egyesület vagy ilyesmi, és akkor legalább közös hobbitok is lesz?
Meg amúgy ha ismerkedni szeretnél szerintem írj ki többet, mivel mindenről van már előítélet, focistákról, röpisekről stb.
Szép napot, és sok sikert! :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!