Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez a férfi most ghosingolt engem?

Ez a férfi most ghosingolt engem?

Figyelt kérdés

Ősz elején társkeresőn megismerkedtem egy külföldi férfival(nyelvet beszélem, korban hozzám illik,egyedülálló,7 órányira lakik)Napi szinten cseteltünk, webcamoztunk. Igen ám, de egyszer csak 2 napra eltűnt. A harmadik napon előjött azzal, hogy azt akarta, hogy kicsit hiányozzon nekem. Kértem tőle, hogy többet ne tűnjön el, mert aggódtam, mi van vele. Megígérte, hogy soha többet nem teszi.

Minden jól ment, újra napi telefonok, webkamera, egészen mostanáig, amikor is újra eltűnt és ez tart 4. napja.

Még személyesen nem találkoztunk, karácsony után jött volna jön Magyaro-ra-miattam. Lehet, hogy mégsem akar találkozni és ezért kezdett el már most ghostingolni?

2021. dec. 20. 14:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
Csak b*szni akart, azt meg nem kapta meg időben.
2021. dec. 20. 19:09
 12/15 anonim válasza:
Szerintem már akkor egyértelmű volt, hogy sok ez neki, amikor eltűnt pár napra és utána azt mondta, azt akarta, hogy hiányozzon. Ez konkrétan azt jelenti, hogy már kezdett belefulladni, hogy egymás nyakán lógtok. Akkor is, ha ő kezdte. Amúgy szerintem csak egy jó numerában reménykedett.
2021. dec. 20. 19:13
 13/15 anonim válasza:
Lol
2021. dec. 21. 05:57
 14/15 anonim válasza:
Hogy ki lettek törölve azok a válaszok, amik szerint csak meg akart dugni. :)
2021. dec. 21. 09:32
 15/15 anonim válasza:
Fáj az igazság.
2021. dec. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!