Ez a férfi most ghosingolt engem?
Figyelt kérdés
Ősz elején társkeresőn megismerkedtem egy külföldi férfival(nyelvet beszélem, korban hozzám illik,egyedülálló,7 órányira lakik)Napi szinten cseteltünk, webcamoztunk. Igen ám, de egyszer csak 2 napra eltűnt. A harmadik napon előjött azzal, hogy azt akarta, hogy kicsit hiányozzon nekem. Kértem tőle, hogy többet ne tűnjön el, mert aggódtam, mi van vele. Megígérte, hogy soha többet nem teszi.
Minden jól ment, újra napi telefonok, webkamera, egészen mostanáig, amikor is újra eltűnt és ez tart 4. napja.
Még személyesen nem találkoztunk, karácsony után jött volna jön Magyaro-ra-miattam. Lehet, hogy mégsem akar találkozni és ezért kezdett el már most ghostingolni?
2021. dec. 20. 14:06
1/15 anonim válasza:
Nekem biztosan sok lenne ez a mindennapos webcam, telefon stb. Munka mellett esélytelen, hogy dolgozzak, legyek családdal, legyen szociális életem, pihenjek is és még webcamozzak minden nap. Azt úgy már oké, ha ezek közül kimarad pár, mert nem tud kétfelé szakadni.. Sőt, gondolom más emberek is vannak az életében. A hobbit pedig meg sem említettem. Kell egy kis szabadidő és nehogy már ne tudjak nélküle ellenni egy napot. Lehet megőrülnék ettől.
2021. dec. 20. 14:10
2/15 A kérdező kommentje:
Az elején nekem is sok volt, és furcsa, de valahogy rászoktatott. Természetes is lett volna, ha az elején csak napi 1-2 üziváltás történik, de napi 50-200 volt. Épp ezért fura a hirtelen, minden átmenet nélküli eltűnés. (veszekedés, konfliktus egyik esetben sem előzte meg az eltűnést, tehát nem volt rá oka).
2021. dec. 20. 14:14
3/15 anonim válasza:
Ez nekem is sok lett volna a helyében.
2021. dec. 20. 14:17
4/15 A kérdező kommentje:
Ő kezdte. Az elején én napi 1-2x írtam neki, de számonkért és én csak mentem utána. Mindig ő hívott, ő írt először, ő kezdeményezte...
2021. dec. 20. 14:19
5/15 anonim válasza:
Azt lehet, de egy idő után, akkor te is elvártad.
2021. dec. 20. 14:24
6/15 A kérdező kommentje:
Rászoktatott. Aztán hirtelen eltűnt. Tényleg aggódtam érte, járvány van, most halt meg egy 50 éves szomszédom egyik napról a másikra covidban az otthonában úgy, hogy előző nap még jól volt, nevetett is, hogy semmi ez a covid, csak kicsit köhög. Persze, hogy aggódik az ember, ha hónapokig valaki mindennap jelentkezik, majd hirtelen eltűnik.
2021. dec. 20. 14:31
7/15 anonim válasza:
Elég gerinctelen megoldás, ha tényleg nincs oka az eltűnésre.
2021. dec. 20. 15:05
8/15 anonim válasza:
Igen. Rájött, hogy felesleges ennyi időt belefeccölni egy kelet-európai numerába.
2021. dec. 20. 17:28
9/15 anonim válasza:
#9: Ez nagyon romantikus volt.
2021. dec. 20. 18:47
10/15 anonim válasza:
Valami muszlim pasas volt? Azt hitte dughat egy jót, mert nekik az európai nő csak enynit jelent. De megunta, hogy hónapok óta puhít téged és szex csak jövőre lesz belőle. Már rég más csajokba mártogatja a farkát, akik közelebb voltak hozzá, vagy hajlandóak voltak odautazni.
2021. dec. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!