Van itt olyan lány/nő, aki szívesen ismerkedne velem? Budapesten élő 28 éves férfi vagyok. Írok magamról röviden a "Megjegyzések" résznél.
Nem tudom, hogyan jött az ötlet, hogy kiírjak erre az oldalra egy ilyen kérdést. :D
Magamról röviden annyit írnék, hogy szeretek zenét hallgatni, filmeket letölteni és megnézni, találkozni a barátokkal, csak úgy sétálni egyet a belvárosban, vásárolni, néha utazni vagy kirándulni, nyáron néha strandra menni. Szeretem a kiállításokat is. Nem olyan típusú férfi vagyok, aki folyton pörög és állandóan programjai vannak, de unatkozni sem igazán szeretek, bár vannak olyan hétvégék, hogy kb. semmi sem történik velem. :D
Egyébként egy budapesti cég gazdasági osztályán dolgozom.
Ha Pest megyében laksz, legalább 20, maximum 30 éves lány vagy és szimpatikusnak találsz a rövid leírásom alapján, írj egy üzenetet és ismerkedjünk. :)
Ha esetleg egy lánnyal sem sikerül itt megismerkednem, akkor is megért egy próbát a dolog. :D
Az a baj hogy a többség itt csak céltalan beszélgetésre hajlandó. Ezért nem írnak mert látják hogy nálad az kevés lenne.
Próbálj meg vmi társkereső oldalt
Naa, kaptál már levelet?
Ha nem, akkor írj rám nyugodtan. Egy beszélgetés nem a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!