Kedves nők/hölgyek! Lenne-e esetleg kedve valakinek ismerkedni egy 28 éves, pszichésen beteg és kövér fiatalemberrel, akinek még soha nem volt párkapcsolata?
14:28
A gyógyszer felborította a hormonháztartásomat és meghíztam, ördögi kör ez, mert csak gyógykészítmény szedése nélkül tudnék fogyni, nem segít itt a puszta akaraterő.
Ha gazdag vagy, akkor nem probléma még a skizofrénia sem!
Ezek a pénzre nedvesednek, nem rád...😂
15:11
Néhány pozitív tulajdonság (igaz, lesznek közöttük sima tényezők is):
- Jól (illetve helyesen) tudok írni.
- Szeretek természetfotózással is foglalkozni, sokak szerint egészen sikeresen.
- Odavagyok a hegyekben történő túrázásért.
- Régebben (hobbi szinten) éveken át madármegfigyeléssel foglalkoztam szabadidőmben, hamar megtanultam felismerni a hazai, vadon élő madárfajokat, a latin neveik is rám ragadtak, főleg a szárazföldi/nem vízi fajoké.
- Szeretek történelemmel kapcsolatos tartalmú könyveket olvasni.
- Zenei téren sok mindent meghallgatok, de kedvencem a metál (rengeteg alműfajával együtt).
Szerintem az orvostársaim/és minden ember aki képben van, most fogják a fejüket, hogy a hormonháztartásra fogod a fogyást.
Ezt valami hülye orvos mondhatta neked, te pedig könnyebben elfogadtad ezt,hogy NEM FOGYHATSZ mint hogy elkezdenél sportolni,egészségesen táplálkozni.
Van köze igen a hormonháztartásnak a fogyáshoz, de a fizika törvényeinek nem mondhat ellent a hormonháztartásod... még ha nem is leszel szálkás csontos, biztos hogy tudsz fogyni. Nem bántásból mondom,de valaki jól átvert,te pedig bólogattál...
17:16
Értem én, viszont az étvágyat is fokozza.
Persze... A gyógyszerektől lettél dagadék... Hány ilyet hallottam már, hogy valaki a saját igénytelenségét a gyógyszerekre fogja...!
Érdekes, a hobbijaid között nem látom, hogy űznél bármiféle testmozgásformát...🙄
A pizza, sütemények meg egyéb édességek azért mennek, mi...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!