Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresztény lányok szeretnétek...

Stofi777 kérdése:

Keresztény lányok szeretnétek ismerkedni? 26F

Figyelt kérdés

Megtért Isten hívő keresztény férfi vagyok 26 éves. Budapesttől nem messze élek egy vidéki városban. Számomra fontos a napi kapcsolat Istennel. Szeretek abban mozogni, amire Isten hív, így most a fiatalok között szolgálok segíteni lelki fejlődésüket. Szeretek beszélgetni, meghallgatni másokat, és segíteni ott ahol tudok. Szeretem a munkámat, építőiparban dolgozok. Örülök annak, amikor láthatom, hogy sok izzadt nap után elkészül egy ház, vagy valamilyen alkotás. Fontos számomra az egyenesség/őszinteség, valamint fontos számomra, hogy a segítőtársam is élő hitű legyen. Szimpátia közös vonzalom is kell, de az úgyis csak a későbbiekben derül ki, így első sorban a belső értékekre, gondolkodásmódra vagyok kíváncsi.

Amely korosztály számomra szóba jöhet 18-27L

Persze igazából tudom, hogy ezen a felületen bármit is lehet írni, ezért fontos számomra, hogy amit írtok, az igaz legyen, hiszen előbb utóbb úgyis kiderül az igazság.

Köszönöm előre is a válaszaitokat

2021. dec. 15. 11:16
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nagyon rendes tőled, hogy nem teszed függővé attól hogy a lány a ti gyülekezetetekbe jár-e, vagy nem, de nem lesz gondod belőle a gyülekezetben? A gyülekezet vezetői elfogadják, ha pl egy tradicionális katolikus lánnyal ismerkedsz meg, nem fogják rossz néven venni? Nem rossz indulatból kérdezem, hanem tapasztalatból, mert tőlem felekezeti különbség miatt tiltottak már el sajnos valakit. Szerencsésebb lenne talán tényleg a saját gyülekezeteden belül próbálkozni, hogy ne járj úgy, mint mi, mert borzasztó an fájó tud lenni. Kívánom, hogy találd meg a lányt, akit keresel és legyetek nagyon boldogok együtt :) Az alapján, amiket itt írtál, hogy milyen a hozzáállásod, nagyon megérdemled. :)
2021. dec. 20. 16:54
 22/24 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm a válaszod 21#. Én nem úgy ismerem a gyülekezet vezetőit. Persze, biztos lennének pontok ami át kell beszélni, de ha az alapunk közös, nem látok ebben kivetni valót!
2021. dec. 21. 07:35
 23/24 anonim válasza:
22# tök jó, hogy te nem látsz ebben kivetni valót, viszont a dogmatikus felekezetek ezt másképp láthatják. Mindenesetre én is sok sikert kívánok!
2021. dec. 21. 22:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. dec. 22. 07:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!