Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresztény lányok szeretnétek...

Stofi777 kérdése:

Keresztény lányok szeretnétek ismerkedni? 26F

Figyelt kérdés

Megtért Isten hívő keresztény férfi vagyok 26 éves. Budapesttől nem messze élek egy vidéki városban. Számomra fontos a napi kapcsolat Istennel. Szeretek abban mozogni, amire Isten hív, így most a fiatalok között szolgálok segíteni lelki fejlődésüket. Szeretek beszélgetni, meghallgatni másokat, és segíteni ott ahol tudok. Szeretem a munkámat, építőiparban dolgozok. Örülök annak, amikor láthatom, hogy sok izzadt nap után elkészül egy ház, vagy valamilyen alkotás. Fontos számomra az egyenesség/őszinteség, valamint fontos számomra, hogy a segítőtársam is élő hitű legyen. Szimpátia közös vonzalom is kell, de az úgyis csak a későbbiekben derül ki, így első sorban a belső értékekre, gondolkodásmódra vagyok kíváncsi.

Amely korosztály számomra szóba jöhet 18-27L

Persze igazából tudom, hogy ezen a felületen bármit is lehet írni, ezért fontos számomra, hogy amit írtok, az igaz legyen, hiszen előbb utóbb úgyis kiderül az igazság.

Köszönöm előre is a válaszaitokat

2021. dec. 15. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Keresztények számára az egy szekta amiről írsz kérdező
2021. dec. 15. 12:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Régen a katolikusok számára a reformátusok, aztán reformátusok számára a baptista, a baptisták számára a pünkösdisták.... és így tovább. Minden Felekezet és egyháznak megvan a maga közös pontja, és mindegyiknek van olyan amiben eltér, de egy biztos, hogy a mennyországban, nem lesznek külön válogatva, hogy ki hova tartozik, mert én azt fontosnak látom, hogy mindannyian Krisztus gyermekei vagyunk, és ami a legfontosabb és a világ is ebből látja, hogy valóban Krisztus követői vagyunk, hogy szeretjük egymást. Én nem nézem le a másikat, hogy most melyik közösséghez tartozik, hanem számomra az fontos, hogy hogy tekint Istenre, és az emberekre.
2021. dec. 15. 12:55
 13/24 anonim válasza:

12: van egy hívő katolikus család ismerősünk. A fiú egy szintén mélyen hívő református lányt vett feleségül.

A szülők azt mondják, hogy egy ateistával könnyebb lett volna....

2021. dec. 15. 12:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Egy nagyon fontos, hogy nem ebből kell megállapítani, mert én is ismerek olyan aki viszont pont, hogy összejöttek, mert nem arra néznek miben különböznek, hanem a közös belső pontokban megegyeznek. Erre alapoztak, azaz Jézusra. Nyilván a szülőket is megértem, hogy a legjobban szeretnék a gyermeküknek, de azt is be kell látni, hogy saját egyházakon belül felekezeteken belül is van olyan, hogy könnyebb lett volna "ateistával", ez pedig azon múlik, hogy az ismerkedési időszakban, törekedtek-e arra, hogy alap pontokat megbeszéljenek. Én egyébként örülök, hogy veletek ilyenekről beszélek, mert szerintem jó témákat hoztok fel :)
2021. dec. 15. 13:07
 15/24 anonim válasza:

Jézus azt mondta, hogy az Úrban házasodjunk szóval nem véletlenül, mert sok gond elkerülhető általa. Na de visszatérnék a férfias részre. Azt mondtad vannak lányok a közösségbe. Legyél már kicsit rámenősebb. Mitől félsz? Attól hogy kibeszélnek? Hidd el akkor is ha más irányba mész. És mindig lesz olyan akinek nem tetszik valami.

Nehogy már emberektől való félelmedben ne tegyél meg valamit. Ha ennyi akadályoz akkor jobb is nem ismerkedni.

Szívd fel magad öcsi, azt hajrá!!

2021. dec. 15. 13:39
 16/24 anonim válasza:
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól.
2021. dec. 15. 13:45
 17/24 anonim válasza:
Mint keresztyén... szerintem felejtsd el ezt az oldalt meg a netet ilyen célra. Menj egy különböző gyülik alkalmaira, ifi heteire, ilyenekre, ott fogsz találni valakit.
2021. dec. 16. 00:14
 18/24 anonim válasza:
Aki bűnös életet él annak nem lesz helytartója a mennyeknek oltárán.
2021. dec. 16. 03:13
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár a 18#-ast nem értem mire gondol
2021. dec. 16. 06:57
 20/24 anonim válasza:
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa.
2021. dec. 16. 14:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!