Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem azt a lányt, akivel...

Keresem azt a lányt, akivel elvonulhatunk a nyüzsgő világ elől(?)

Figyelt kérdés

A "kérdés" önmagáért beszél, nem szeretem a nagyvárosokat, a folyamatos nyüzsgést, hangzavart stb. Inkább élnék valami csendes, félreeső, nyugodt helyen. Nem az erdő közepére akarok azért kiköltözni (bár az sem lenne rossz), csak mondjuk egy kisvárosba vidék-vidéken.

Eddig nem igazán találtam erre partnert, azért gondoltam hogy megpróbálkozok itt is, hátha lesz valaki, vagy kapok valami ötletet, milyen helyeken lehet hasonló gondolkodású embereket találni.

Magamról annyit, hogy 24 vagyok, jelenleg Szegeden élek egyetem "utóhatásaként", mert itt dolgozok azóta is. Hobbimból van elég sok így azokat nem sorolgatnám, de a sport nagyon nagy szerepet játszik az életemben, iszonyat sokat mozgok (de nem versenyszerűen).

Most így kb ennyi jutott az szembe, de ha valamit kihagytam a kötekedők hada úgyis ezt fogja kiemelni a kommentek között, szóval ne fogjátok vissza magatokat, válaszolok mindenre (is).

ma 07:25
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem eléggé nehéz azzal ismerkedni, hogy ki költözne össze veled. Először vonulj ki, aztán lehet, hogy ott találsz valakit.
ma 07:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető volt, de nem az a cél hogy megismerek valakit aztán 2 hónap múlva Bivalybasznádon lakjunk, csak találni szeretnék valakit aki nem veti el ezt a jövőbeli tervet ha úgy alakul :D
ma 07:43
 3/14 anonim válasza:
S mindezt pénzzel vagy önellátással?
ma 09:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Is-is. Én szívesen foglalkozok állatokkal, magamnak épített berendezésekkel, de nem akarok a nulláról felépíteni mindent, sem rákényszeríteni senkit aki nem akarja, szóval pénzből is lenne pár dolog.
ma 10:53
 5/14 anonim válasza:

Nem érted a kérdést, nem anyagi javakra szólt, hanem az életre.

Kérdezem másképp: Kérdés, hogy egy "parasztkisjányt" keresel vagy egy kiralylányt akit vonz a vidéki rózsaszín romantikus élet?

ma 11:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Értettem a kérdést. Ezért is írtam, hogy én elparasztkodok, nem feltétlen ebben keresek társat. Elég ha eljön velem élni a romantikus vidéki életet. Remélem így érthetőbb, vagy ha nem akkor tényleg nem értettem meg.
ma 12:13
 7/14 anonim válasza:
Én erdőben élek 🙃 40ffi
ma 12:52
 8/14 anonim válasza:

Értem, tehát Te vidéki életet akarsz élni, nem vidéken élni, akkor jobb, ha ahhoz keresel társat, mert egyébként nem fogtok 99% össze illeni.

Vannak erre csoportok például, Workshop-ok, stb., ilyen helyeken próbáld meg.

Például Március 15-én lesz nyílt nap a Virágoskúti Rózsakert Biocsárdában...

ma 13:25
 9/14 anonim válasza:
rosszlanyok.hu
ma 15:16
 10/14 anonim válasza:
Hát nem félsz a jetitől, hogy elkap téged odakint?
ma 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!