Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért bu$ult így el a világ?

Miért bu$ult így el a világ?

Figyelt kérdés

Észrevettem már egy ideje, lányoknál, hogyha egymás képei alatt folyatják a nyálukat, az tök rendben van vissza szivecskéznek stb. Ellenben ha egy pasi merészeli tök visszafogottan mondani, hogy szép az adott lány, érződik, hogy minimum, mintha ha édesanyját szidtam volna, vagy valami utolsó némi erőszakoló perverz lennék! Miben más ha egy csaj utal egy másiknak, arra, hogy tetszik, mintha egy férfi?

Miért nem tudja megélni sok nő a nőiességét, csupán abban, hogy a seggét mutogatja instán, miközben 0 a kommunikációs képessége. És természetesen ugyan ez vonatkozik érzelmi téren is rá!

Ciki manapság a férfi+nő felállás?🤷 Mielőtt személyeskednénk, nem vagyok se csúnya, sem buta. Amit elértem az életben, önerőmből sikerült, sem anyu, sem apu nem tett semmit a seggem alá amivel villoghatnék. Van egy normális munkahelyem, amit szeretek, rengeteg hobbim, érdeklődési köröm, rendszeresen járok gymbe is. Most állok házvásárlás előtt, de úgy látom, nagyon nehéz az ismerkedés online. Nem nemszoktam kocsmákba és diszkóba járni. És úgy vélem ismerkedni sem csak ott lehet….egyébként pont ott a rengeteg kiélt 30 nő, szinte süt a szemükből, hogy magányosak, és foglalkozzon már velük valaki. Csak nálam ez azt az érzést kelti, ha nincs ló, jó a szamár is….az meg nem leszek. Nekem sem kellene pótlékból valaki. Várom a normális véleményeket, ki hogy látja tapasztalta ezt! A trollokat reakció nélkül törlöm, kár itt vesződniük! Köszönöm!

2021. szept. 24. 15:13
 1/6 anonim válasza:

Érdekes témát feszegetsz. Összességében a lányoknak azért esik jobban ha egy lány bókol nekik mert abban nincs hátsószándék, viszont a sok negatív tapasztalatuk miatt kialakult bennük egy negatív kép a férfiakról. Ami akár annak is betudható hogy instara, Tiktokra, Facebookra stb olyan képeket pakolnak ki ami miatt esetlegesen a fiúk nem becsülik meg őket. Na de hogy miért rak ki olyan képeket?! Valószínűleg meg akar felelni társadalmi elvárásoknak, be akar illeszkedni. Illetve semmi önbecsülése, a testével próbál bezsebelni elismeréseket. Én megértem őket is és téged is kérdező. Nem tudom milyen elvárásaid vannak a lányokkal szemben, de ha csak az insta cicababákra buksz akkor el kell hogy keserítselek de nehéz lesz a párkeresés, viszont ha NŐ kell neked akkor kitartónak kell lenned mert ritkaság manapság.

19/L

2021. szept. 24. 15:32
 2/6 anonim válasza:

Social media hatásának köszönhetően nagyon eldurvult a világlátásuk, személyiségük.

Ilyen szalagról lejött tinip*csákkal nem érdemes foglalkozni.

Nyugodj meg, vannak normális értékrenddel rendelkező lányok is, akiknek nem abból áll az életük, hogy a TikTok-on meg az Instán rázzák a feneküket.

De sajnos ennek a trendnek köszönhetően ők vannak kevesebben, és észrevenni is nehezebb őket.

2021. szept. 24. 15:43
 3/6 anonim válasza:
Előző vagyok, csak reménykedni lehet, hogy az idő múlásával ezt szépen lassan kinövik. De ha ebben szocializálódnak, akkor elég nehéz feladat lesz.
2021. szept. 24. 15:46
 4/6 anonim válasza:

A média hatása.

Válogasd meg, hol ismerkedsz. Az online tér általában nem jó erre, mert még a legelitebb társkeresők is a társadalom alját képző rétegből származó egyénekkel van tele.

Úgy gondolom érdemes lenne a hobbijaid kapcsán ismerkedni, élőben.

2021. szept. 24. 16:11
 5/6 anonim válasza:
#4 csak hogy kötekedjek kicsit, mi van akkor ha pl. videójáték a hobbija?
2021. szept. 24. 16:18
 6/6 anonim válasza:

Akkor menjen el egy PlayIt találkozóra. Gyakran vannak gyűlések, például a mi kisvárosunkban is.

Mellesleg felhívnám a figyelmedet arra, hogy rengeteg hobbiról írt a kérdező, tehát ha bélyeggyűjtéssel nem is tud ismerkedni a kérdező, sporttal kapcsolatos szabadtéri programok mindenhol vannak.

2021. szept. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!