Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek hogy ne tűnjek...

Mit tegyek hogy ne tűnjek ilyen ellenséges,erőszakos embernek?Nem tudom letagadni a múlt sérelmeit,sok a harag is bennem,de a lelkem mélyén még maradt szeretet bennem a világ iránt,mégis ha tükörbe nézek gonosznak látom magam

Figyelt kérdés

2021. jan. 29. 23:36
 1/4 anonim válasza:

Így sajnos elég nehéz válaszolni, hogy nem tudom mit értesz a múlt sérelmei alatt:( (ne értsd félre, nem kifejezetten arra kérlek hogy fejtsd ki, hanem arra hogy kicsit írd körbe)

De miből gondolod, hogy annak tűnsz?

2021. jan. 29. 23:54
 2/4 anonim válasza:
Mondjuk nem is érdekes. Szerintem csak békélj meg a dolgokkal. Legtöbb esetben értelmetlen haragot tartani. Minden ember más. Ha elfogadod magad, hidd el boldog leszel és ha szereted azt aki vagy akkor kétlem, hogy utána is gonosznak látnád magad
2021. jan. 29. 23:57
 3/4 anonim válasza:
Idővel elmúlik, én is így voltam, 18 évesen lecsuktak, pár évet lecsavartam, aztán kint mindenkit egy xardarabnak néztem. Keress valami hobbit, sportolj, tanulj
2021. jan. 30. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Az egyes válaszolónak:Pl.egy fesztiválon hozzácsapódtam egy társasághoz,nem voltam bunkó stb.,tetszett egy csaj,beszélgettem vele,aztán amikor felajánlottam hogy hazakísérem,a húga meg valaki már nem emlékszem azt mondták biztos meg akarom erőszakolni.Ez kicsit rosszul esett,én ilyet sosem lennék képes megtenni
2021. jan. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!