Csak olyan novel ismerkednek akit eddig "allitolaos" csunyasaga miatt elkerultek a ferfiak?
Kerlek ne legy megkeseredett.En itt vagyok es nem olyan vagyok mint mas pasik.akik csak ki csufoltak.En kapcsolatot akarok.Irj.
33/f
Igazán szép tőled az, hogy észreveszed az ilyen lányokat és szívesen megismernéd a belső értékeiket is.
És csak annyi még: köszönöm, hogy vagy :)
Na, ezt már szeretem, kérdező. Még csak hétfő van, és már előálltál a heti csúnya nős kérdéssel. Nem kell egész héten az ujjaimat tördelve lesni a monitort.
Hadd idézzem neked Einsteint; A legnagyobb őrültség más eredményt várni, ha mindent ugyanúgy csinálunk, mint eddig.
Ha eddig nem tudtál becsajozni ezzel a módszerrel, miért gondolod, hogy ezután menni fog?
ma 17:31
Ha eddig nem tudtál becsajozni ezzel a módszerrel, miért gondolod, hogy ezután menni fog?
Ez nem egy modszer.En ilyen nokkel akarok ismerkedni es kesz.Proba szerencse.Tudom,h veluk nehezebb mert nem birnak bizni,de en turelmes vagyok.
Én se értem miért kell belekötni a kérdezőbe. Mondhatni hogy ez egy szép gesztus. Valamint én át is érzem. Nekem is jobban bejönnek az átlagos vagy esetleg kicsit csúnyább lányok, mint a tipikusan szép lányok.
Ami az egyiknek szemét az a másiknak kincs. Nekem pont az ilyen lányok számítanak inkább.
Bár én fiatalabb vagyok mint a kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!