Csak olyan novel ismerkednek akit eddig "allitolaos" csunyasaga miatt elkerultek a ferfiak?
Kerlek ne legy megkeseredett.En itt vagyok es nem olyan vagyok mint mas pasik.akik csak ki csufoltak.En kapcsolatot akarok.Irj.
33/f
ma 19:17
Orulj neki ha meg fiatal vagy :) en olyan 24 eves koromig csak vartam es nem ismerkedtem.Azt hittem jonni fog csak ugy 1 lany :D A gyakorinak koszonhetoen 26 eves koromra jott is 1.Jo kapcsolatban lenni!...egyedul lenni nem jo.
Ezzel én is így vagyok. Szeretek kapcsolatban lenni, de nem ugrok bele akármibe, csak azért hogy legyen. Most is kb 1 éve vagyok szingli és hiányzik az, hogy legyen párom, akiért megéri felkelni reggelente, aki célt ad az életemnek nem vagyok annyira felszínes, sokakban meg tudom látni a szépet, de belsőre vannak bizonyos elvárásaim, amit persze a legtöbb lány tud is hozni :)
Viszont mégse találok olyan társat akiért tényleg odáig lennék.
Volt baratnom mar.
Es nem mondtam,h en vagyok a legjobb arc.De nyugodtan szidalmazhattok,nem erdekel.
Ez így van, nem is arra céloztam.
De szerintem az külön dícséretre méltó, hogy foglalkozol és érdeklődsz ilyen lányok felől. Mint mondtam nekem is bejönnek az ilyen lányok :)
De ugye nem az hogy csúnya valaki. Ha szeretsz valakit számodra ő lesz a leggyönyörűbb nő a földön. Sokszor van ilyesmi, mikor tetszik egy lány egyszerűen nem látom az apróbb hibáit sem, egyszerűen tökéletes :)
ma 20:25
Igen,Ha mondjuk nagy az orra vagy sok anyajegy van rajta attol meg szebb lesz az illeto akit szeretunk.Szemuveg vagy alacsonysag...ugyan mar,ezektol meg szebb az illeto.A termeszetesseg a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!