Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A szép nők miért nem tudnak...

A szép nők miért nem tudnak megelégedni az átlagfizetéssel rendelkező férfiakkal? Hová fejlődik még ez a világ?

Figyelt kérdés
A férfi és a nő születése óta nem egy súlycsoportban mérhető. Genetikailag sem. Leszólják, lenézik, kritizálják, ignorálják az embereket a pénzzel összefüggésben, a kopaszodás miatt is. Normálisan dolgozó, adófizető embereknek nem jut semmi a nőböl. De még a törvénnyel összeütköző, stiklis emberek sokaságának is gyönyörű párja van. Nem olyan , aki hónapokig kell ismerkedni(akár feleslegesen is), nem tudja, hogy mit akar, szórakozik stb. Jut nő annak, akinek van elég pénze, de akinek nincs, annak csak a probléma jut.Csak azért mert egy nő jól néz ki, de egy napot nem tölt el edzőteremben, attól még alanyi jogon nem a kigyúrt, pénzes férfiak illenek hozzá. Ez a társadalom megváltozott, az internet világa és a státuszméregetés hozta el ezt az állapotot. 50 évvel ezelőtt "ben húrral" teázott, szexelt és ölelkeztek négy fal között a szép hölgyek. Ma már a frusztráció kiélésüket azon keresztül érik el és alakítják ki, hogy magamutogatásba kezdenek. Maximum szórakoznak, de ott tárulkoznak ki, ahol az érdekük kívánja. Egyetértésben hasonló tapasztalatok?

#hölgyek, férfiak, mai világ, kapcsolatok
2022. szept. 22. 19:39
 1/9 anonim válasza:
napiincel
2022. szept. 22. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondolom nem tetszik az igazság. Nekem az fáj, hogy nincs egy kedvemre való nő, aki csak azért rám cuppanna, mert tetszem neki. Ennyi. Sok pénzt kell keresni ahhoz, hogy hosszútávon kinyissa a lábát egy szép nő. És még a nőknek lelke van persze:).
2022. szept. 22. 22:22
 3/9 anonim válasza:
Most miért, neked meg szép nő kell. Te se elégedsz meg egy csúnyával. Akkor miért baj, hogy a szép nők is válogatnak?
2022. szept. 22. 22:33
 4/9 anonim válasza:
Mivel a szépség önbizalmat ad, így azt gondolják a nők, hogy "Mert Ön megérdemli".
2022. szept. 23. 06:20
 5/9 anonim válasza:
akkor téged is megváltoztatott a világ, az internet meg a média miatt neked egy társadolom által tökéletes gyönyörű nő kéne, amiből a valóságban alig van és azok meg nyilván nem téged akarnak majd
2022. szept. 23. 08:44
 6/9 anonim válasza:

Férfiú vagyok, szerintem az is gáz, hogy maga a férfi elégszik meg az átlagkeresettel.

Hová fejlődik? Nem tudom, szerintem oda, hogy a 200as bruttó bőven elfogadhatatlan kategória lett, nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Nincs értelme ennyiért bemenni a munkahelyre, nem hogy még dolgozni is. Világéletemben 400netto alatt el sem tudtam képzelni, hogy dolgozzak (kivéve mikor a faternal dolgoztam), de a mostani helyzet után, lassan a duplájáért sem tudnám elképzelni. Halistennek ilyen gondom nincs. Emberek, meglehet tanulni a szakmákat, nem csak a sorra menni, mint a rabszolgák. Most jöttem haza németből, nem akartak elengedni, mert egy szaros legtechnikara nincs nekik ember, ami csak éppen hogy bonyolultabb, mint a két csavart becsavarni a szalagon. És annyi pénzt kapsz érte, hogy fel nem tudod fogni érted? Tudod miaz? Tudod mi az, hogy 1.5millatol indul a fizetés ilyen semmi munkára? Nem a német szalagot kell nézni. A szalagon ők is "szarul" keresnek. Jó egy magyar örülne annak az 1500-2000 eurónak, de én leszarom. Minek ejjelezzek annyiért, ha 10orazhatok a duplájáért. Igen, dolgozni kell, haladni, de megfizetik.

Nem a nőket kell hibáztatni. Jó igen, ekkora fizetéssel nincs párom nekem sem, de nem a nő hibája, hogy nem tudok velük beszélgetést kezdeményezni, csak is az enyém, hogy ragorcsolok. Ha béna vagy a nőhöz, akkor a pénz se fog megmenteni, kivéve persze, ha euróban vagy milliomos. De azt tudjuk jól, hogy egy átlag embernek nem adatik meg. De az, hogy egy átlagon felüli kényelmes életed legyen, azt simán.

Bocs, hogy hosszú lett, csak el akartam magyarázni, hogy felesleges köröket futtok, akik így gondolkoznak, mert van egy srác, 1200a nettoja, albérletben él, alkesz, itt ott fű itt ott drog, auto nincs jogsi nincs, álszent szar duma van, a csajok kajálják :)) önbizalom van, dumalgatni eldumalgat és ennyi elég, már is többször több nője van, mint nekem, aki az olyan sablondumakat nem akarja elsütni, mert irtó gáznak érzem és mégis működik. Mikor a nők azt mondják, hogy a farok képek nem jönnek be nekik, de ha odarakod a méretest, mindjárt elkezd beszélgetni veled.

Csak mondom. Több ezert fajta problémát nem lehet ugyanazzal a megoldással megoldani.

2022. szept. 23. 12:20
 7/9 anonim válasza:
Nem ezen mulik..
2022. szept. 24. 12:15
 8/9 anonim válasza:
Rég olvastam ekkora baromságot. Nekem akkor volt a legszebb csajom mikor a legcsóróbb közalkalmazott voltam 120 nettóval. Semmi köze a pénznek ehhez. Úgy tűnik, valami más hiányosságod van, csak könnyebb erre ráfogni.. Aki kinéz valahogy (nem kell modell arc meg test, de legalább ápoltság), jó a modora, humoros és érzékeny, az mindig fog magának találni jó csajt és ezeket bárki elérheti. Az egyetlen dolog a magasság, ami nagyon megdobja az esélyeket a csajoknál, és arról tényleg nem tehet senki, hogy mekkorára nő.
2022. szept. 24. 15:48
 9/9 anonim válasza:

Feleségem szép nő, nem csak szerintem, és mikor megismerkedtünk, egyetemista voltam, nem volt sajat jövedelmem és vagyonom, ahogy neki sem. Most meg mindketten jól keresünk.

Mondjuk én nem hisztiztem akkor sem, hogy miért ilyenek vagy olyanok a nők...

2022. nov. 2. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!