A szép nők miért nem tudnak megelégedni az átlagfizetéssel rendelkező férfiakkal? Hová fejlődik még ez a világ?
Férfiú vagyok, szerintem az is gáz, hogy maga a férfi elégszik meg az átlagkeresettel.
Hová fejlődik? Nem tudom, szerintem oda, hogy a 200as bruttó bőven elfogadhatatlan kategória lett, nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Nincs értelme ennyiért bemenni a munkahelyre, nem hogy még dolgozni is. Világéletemben 400netto alatt el sem tudtam képzelni, hogy dolgozzak (kivéve mikor a faternal dolgoztam), de a mostani helyzet után, lassan a duplájáért sem tudnám elképzelni. Halistennek ilyen gondom nincs. Emberek, meglehet tanulni a szakmákat, nem csak a sorra menni, mint a rabszolgák. Most jöttem haza németből, nem akartak elengedni, mert egy szaros legtechnikara nincs nekik ember, ami csak éppen hogy bonyolultabb, mint a két csavart becsavarni a szalagon. És annyi pénzt kapsz érte, hogy fel nem tudod fogni érted? Tudod miaz? Tudod mi az, hogy 1.5millatol indul a fizetés ilyen semmi munkára? Nem a német szalagot kell nézni. A szalagon ők is "szarul" keresnek. Jó egy magyar örülne annak az 1500-2000 eurónak, de én leszarom. Minek ejjelezzek annyiért, ha 10orazhatok a duplájáért. Igen, dolgozni kell, haladni, de megfizetik.
Nem a nőket kell hibáztatni. Jó igen, ekkora fizetéssel nincs párom nekem sem, de nem a nő hibája, hogy nem tudok velük beszélgetést kezdeményezni, csak is az enyém, hogy ragorcsolok. Ha béna vagy a nőhöz, akkor a pénz se fog megmenteni, kivéve persze, ha euróban vagy milliomos. De azt tudjuk jól, hogy egy átlag embernek nem adatik meg. De az, hogy egy átlagon felüli kényelmes életed legyen, azt simán.
Bocs, hogy hosszú lett, csak el akartam magyarázni, hogy felesleges köröket futtok, akik így gondolkoznak, mert van egy srác, 1200a nettoja, albérletben él, alkesz, itt ott fű itt ott drog, auto nincs jogsi nincs, álszent szar duma van, a csajok kajálják :)) önbizalom van, dumalgatni eldumalgat és ennyi elég, már is többször több nője van, mint nekem, aki az olyan sablondumakat nem akarja elsütni, mert irtó gáznak érzem és mégis működik. Mikor a nők azt mondják, hogy a farok képek nem jönnek be nekik, de ha odarakod a méretest, mindjárt elkezd beszélgetni veled.
Csak mondom. Több ezert fajta problémát nem lehet ugyanazzal a megoldással megoldani.
Feleségem szép nő, nem csak szerintem, és mikor megismerkedtünk, egyetemista voltam, nem volt sajat jövedelmem és vagyonom, ahogy neki sem. Most meg mindketten jól keresünk.
Mondjuk én nem hisztiztem akkor sem, hogy miért ilyenek vagy olyanok a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!