Keresztény lányok szeretnétek ismerkedni? 26F
Megtért Isten hívő keresztény férfi vagyok 26 éves. Budapesttől nem messze élek egy vidéki városban. Számomra fontos a napi kapcsolat Istennel. Szeretek abban mozogni, amire Isten hív, így most a fiatalok között szolgálok segíteni lelki fejlődésüket. Szeretek beszélgetni, meghallgatni másokat, és segíteni ott ahol tudok. Szeretem a munkámat, építőiparban dolgozok. Örülök annak, amikor láthatom, hogy sok izzadt nap után elkészül egy ház, vagy valamilyen alkotás. Fontos számomra az egyenesség/őszinteség, valamint fontos számomra, hogy a segítőtársam is élő hitű legyen. Szimpátia közös vonzalom is kell, de az úgyis csak a későbbiekben derül ki, így első sorban a belső értékekre, gondolkodásmódra vagyok kíváncsi.
Amely korosztály számomra szóba jöhet 18-27L
Persze igazából tudom, hogy ezen a felületen bármit is lehet írni, ezért fontos számomra, hogy amit írtok, az igaz legyen, hiszen előbb utóbb úgyis kiderül az igazság.
Köszönöm előre is a válaszaitokat
Milyen egyházban vagy?
Gondolom nem mindegy, mert van ahol hisznek a háromságban, van ahol meg nem. Úgyhogy ez megint problémát szülne. Érdemes konkretizálni.
Milyen felekezet...??
Nem mindegy ugyanis...
De ebből a gyüliből csak egyetlen egy van az egész országban?
Amúgy történelmi felekezetekhez tartozók inkább ugyanabba az egyházba tartozókat preferálnak - érthető okokból.
Az Agapéból több közösség is van, de nyílván nem olyan ismert.
Nekem nem az számít, hogy ki melyik egyházhoz/felekezethez tartozik, hanem az, hogy milyen identitása van Istenben, hogyan látja őt. Tudja-e miért teremtettem, miben szeretné használni őt a Jó Atya. És ha az alapok egyeznek, akkor lehet építkezni.
Persze-persze...
CSak ugye sokkal nagyobb az esély hogy töréspontok lesznek pont bizonyos elvi dolgok miatt, ha más felekezet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!