Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok valaki ismerkedni 31 F...

Lányok valaki ismerkedni 31 F Bp ?

Figyelt kérdés

Szóval hol is kezdjem, hogy ne áruljak zsákbamacskát.

185 magas vagyok, 78 kg , barna haj, kék szem, átlagos testalkat, szemüveges vagyok, újonnan növesztettem egy borostát - ami egyébként meglepően jól áll :D - (amitől éppenséggel hajlandó vagyok megválni, vagy növeszteni rajta ha úgy adódna :D ) és belekezdtem a fogszabályzásba (ja ez egy kicsit ront a renomémon, de később meg annyival jobb lesz a marketingem , szóval amondó vagyok ez így oké) - nyilván ahogy írtam nem árulok zsákbamacskát, akit érdeklek, küldök neki képet.

Egyéb info magamról: Bankban dolgozok, jól keresek, újépítésű saját lakásom van, nyilván egyedül élek és mint ilyen a házimunka nem áll tőlem távol . Hobbik tekintetében hadilábon állok kicsit, mert egyedül kevés dolgot jó csinálni (de mondjuk mostanság edzeni járok).

Kit keresek: hát általában itt van a kutya elásva. Inkább úgy mondanám, hogy kit nem.... 1. ne legyen gyereked (én is szeretnék még gyereket) 2. nem tartok háziállatokat a lakásban, te se tedd (ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, csak vagyok annyira vidéki, hogy lakásban nem) 3. lehetőleg ne dohányozz, de ha csak ez lenne a buktató beszéljünk róla 4. nem keresek távkapcsolatot 5. tudd mit akarsz és ne útközben gondold meg magad. Ezeken kívül, külsőre én leírtam magam átlagos testalkattal átlagos férfiként , tehát hasonló elvárásaim lennének általában véve.

Illetve szeretek étterembe menni, társasjátékozni, moziban megnézni egy filmet, vagy otthon a kanapén összebújva is ugyanúgy jó, beszélgetni a világ dolgairól, beülni valahova meginni valamit (egy jó proseccot mondjuk), sétálni a Dunaparton.... a lényeg , hogy jó dolog szeretni és szeretve lenni és ezeket a dolgokat megosztani valakivel, mert ha nincs kivel mindezeknek nincs értelme se.

31F Bp

2021. szept. 18. 17:11
 1/3 anonim válasza:

Azt még elfelejtetted, hogy értelemszerűen 35 éves kor a felső korhatár. Addig kockázatmentes a teherbeesés, illetve szülés.

Szociokulturális hátteret tekintve? (Mármint, hogy maximálisan rendezett körülményei legyenek a jelentkezőnek is. Vagy legalábbis törekedjen egy elfogadható szintű életszín vonalra.)

Én csak segítenék kibontakozni egy szerencsés találkozót a megfelelő jelölttel - már túlkoros vagyok a családalapításhoz.

2021. szept. 18. 17:55
 2/3 anonim válasza:
Szia! Mi a felső és alsó korhatár?
2021. szept. 18. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Jogos ez kimaradt , hat max 35 de inkabb 32 en is ennyi leszek hamarosan , lefele pedig a nagyon minimum nyilvan 18+ de ez azert eleg keves szoval a nagyon minimum mondjuk 21 de az is jobb lenne 25+ mert ekkor mar talan van elkepzelese valakinek arrol hogy mit akar.
2021. szept. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!