Lányok valaki ismerkedni 31 F Bp ?
Szóval hol is kezdjem, hogy ne áruljak zsákbamacskát.
185 magas vagyok, 78 kg , barna haj, kék szem, átlagos testalkat, szemüveges vagyok, újonnan növesztettem egy borostát - ami egyébként meglepően jól áll :D - (amitől éppenséggel hajlandó vagyok megválni, vagy növeszteni rajta ha úgy adódna :D ) és belekezdtem a fogszabályzásba (ja ez egy kicsit ront a renomémon, de később meg annyival jobb lesz a marketingem , szóval amondó vagyok ez így oké) - nyilván ahogy írtam nem árulok zsákbamacskát, akit érdeklek, küldök neki képet.
Egyéb info magamról: Bankban dolgozok, jól keresek, újépítésű saját lakásom van, nyilván egyedül élek és mint ilyen a házimunka nem áll tőlem távol . Hobbik tekintetében hadilábon állok kicsit, mert egyedül kevés dolgot jó csinálni (de mondjuk mostanság edzeni járok).
Kit keresek: hát általában itt van a kutya elásva. Inkább úgy mondanám, hogy kit nem.... 1. ne legyen gyereked (én is szeretnék még gyereket) 2. nem tartok háziállatokat a lakásban, te se tedd (ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, csak vagyok annyira vidéki, hogy lakásban nem) 3. lehetőleg ne dohányozz, de ha csak ez lenne a buktató beszéljünk róla 4. nem keresek távkapcsolatot 5. tudd mit akarsz és ne útközben gondold meg magad. Ezeken kívül, külsőre én leírtam magam átlagos testalkattal átlagos férfiként , tehát hasonló elvárásaim lennének általában véve.
Illetve szeretek étterembe menni, társasjátékozni, moziban megnézni egy filmet, vagy otthon a kanapén összebújva is ugyanúgy jó, beszélgetni a világ dolgairól, beülni valahova meginni valamit (egy jó proseccot mondjuk), sétálni a Dunaparton.... a lényeg , hogy jó dolog szeretni és szeretve lenni és ezeket a dolgokat megosztani valakivel, mert ha nincs kivel mindezeknek nincs értelme se.
31F Bp
Azt még elfelejtetted, hogy értelemszerűen 35 éves kor a felső korhatár. Addig kockázatmentes a teherbeesés, illetve szülés.
Szociokulturális hátteret tekintve? (Mármint, hogy maximálisan rendezett körülményei legyenek a jelentkezőnek is. Vagy legalábbis törekedjen egy elfogadható szintű életszín vonalra.)
Én csak segítenék kibontakozni egy szerencsés találkozót a megfelelő jelölttel - már túlkoros vagyok a családalapításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!