Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális Roma lányok, ti ismerkednétek és randiznátok egy egy magyar sráccal?
Régóta tetszenek a Roma lányok. Szerintem van köztük nagyon szép lány aki olyan mint a Pocahontas vagy a Jázmin hercegnő. Viszont sajnos az elmúlt években nagyon megerősödött ez a cigány magyar ellentét bizonyos okok miatt. Én személy szerint nem vagyok rasszista és úgy gondolom, hogy van a Romák köszt is normális inteligens ember aki, próbál normálisan élni, kitűnni a rossz fajtársai közül, (igaz sajnos ők vannak kevesen) és van olyan magyar is, aki ugyanolyan alpárian és szégyenteljesen viselkedik és él, mint a legtöbb rossz hírű romák többsége. Szerintem egy ember nem a bőrszínétől ember, hanem a belső emberi énjétől. Nekem is van roma ismerősöm, aki nagyon rendes és dolgos tisztességes ember. Viszont sajnos a rosz hírük miatt nem nagyon mertem eddig roma lányokkal próbálkozni, mert ki tudja milyen hátterük van, és hogy álnának hozzám. Ha van itt normális roma lány aki hasnlóan gondolkodik, ti ismerkednétek magyar sráccal, mindenféle rasszizmus és előítélet nélkül?
29(F)
a normáis roma lányokat észre sem veszed, és nem romázod őket.
az egyetemen volt a csoportomban egy lány.
Maximum sejteni lehetett, hogy roma (sötét haj, kreol bőr), de igazi felső középosztálybeli családból származott, az apja menő orvos volt, úgy öltözött, úgy viselkedett, kb senki soha nem említette neki soha, hogy roma lenne...
A soron meg a szőke kékszemű csajt is lecgányozod, mert úgy öltözik, úgy beszél, úgy viselkedik.
Innentől meg az egész kérdésed egy hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!