Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti a társkeresőn visszairnatok erre az üzenetre: Szia,van kedved ismerkedni?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalon ha egy pasi ezt az üzenetet írná: "Szia, szimpatikus vagy,van kedved ismerkedni?"
Ti erre az üzenetre visszairnatok valamit?
Ha valaki társkereső oldalon van,akkor elég egyértelmű szerintem,bár ez az én véleményem.
Vajon ez nagyon needy hozzáállás,ha megkérdezik hogy akarsz-e ismerkedni?
2021. aug. 7. 19:50
1/10 anonim válasza:
Ez nem needy, hanem egyszerűen fantáziátlan és unalmas. Szerintem is evidens, hogy az ember társkeresőn ismerkedni szeretne. Na meg a kérdés, mi történik, ha erre azt írom vissza, hogy "szia, igen!". Akkor ugyanott vagyunk, a pasi bámul, mint Rozi a moziban, jobb esetben felteszi a hasonlóan fantáziadús és témaindító "mi újság" (mégis mi lenne, most beszélünk életünkben először, velem kapcsolatban MINDEN újdonság neked), netalán az ügyesebbje a "milyen napod volt" kérdést. Hűha. Szóval na, erre leginkább nem válaszolnék :D
2/10 anonim válasza:
Erre csak annyit szoktam válaszolni, hogy Szia! Igen, elvégre ezért regisztráltam fel a társkereső oldalra. Innentől általában letörölnek, mert azt hiszik, hogy nagyképű p.csa vagyok és máris nem akarnak megismerni. 39N
3/10 anonim válasza:
Biztos, hogy eszembe se jutna erre visszaírni. Ez nem kommunikáció, ez molyf*ng. Kb. mintha engem akarna beszéltetni, és rám bízni, hogy én ismerkedjek össze vele (kb. mindent én csináljak). Hát a jó fenéket!
4/10 anonim válasza:
Igen vissza . Nekem nincsennek kommunikáció terén óriási elvárásom főleg nem az első 1-2nél. Nem ismer,fogalma nincs ki vagyok ,hogyan is várhatnám el ,hogy mélységes beszélgetésbe kezdjünk?Majd idővel .És igen én a mizu hogy vagyra is szívesen válaszolok ,ha a partner egyébként is szimpatikus.
5/10 anonim válasza:
Ilyen uzenetet pont tarskereson kivul irnak. Tarskereson mindenki ismerkedni szeretne. Es minden uzenet, ami nem a match-tol jott, a balra huzott, nincs kedvem vele ismerkedni pasiktol van.
6/10 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől kivagyok, elvégre ezért regisztráltam, nem?
Egyébként nem vagyok nagyigényű, simán válaszolok egy sima mizura, vagy hogy telt a napodra, mert azzal el lehet kezdeni ismerkedni, ha betekintést nyer a másik egy napomba. Abszolút nem várok el frappáns kezdést, hiszen teljesen idegenek vagyunk egymásnak. De ez a van-e kedvem ismerkedni... Eléggé kiábrándító, vagy nem is tudom. :D
7/10 anonim válasza:
Persze, miért ne? Még akármi is lehet ebből. Ha esélyt se adok neki, akkor hogyan találjak párt? Aztán majd eldől, hogy szimpi-e vagy sem.
9/10 anonim válasza:
Hát.... Utálom ezt a kérdést. De lehet hogy írok annyit, l hogy igen. Viszont mínuszbol indul a srác
10/10 anonim válasza:
Copy-paste,50 helyre.
Nem töri magát, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!