Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon be jönnek az emos lányok de edig még nem találkoztam egyelse. Szerintetek hol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni? (én nem vagyok emo)
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 16:10
1/9 anonim válasza:
Az EMO konkrétan olyan 12-13 éve létezett,
3/9 A kérdező kommentje:
De az lehet hogy akkor volt divat de attól még biztos van akinek ilyen a stilusa
2021. máj. 16. 16:14
4/9 anonim válasza:
ÉN személyszerint nem láttam emost már 10 éve.
6/9 anonim válasza:
Ezt hogyan találtad ki, ha még nem láttál egyet sem?
7/9 anonim válasza:
volt itt egy kérdés ami arról szólt, hogy zavarja e a férfit, ha a kánynak randin a szemébe lóg a haja. aki azt akérdést feltette, annak tűnt. hajrá
8/9 anonim válasza:
Szerintem valahol 2006-ban keresd őket.
9/9 anonim válasza:
Vannak még, főleg BP-n
De attól függ, hogy mit értesz emo alatt, mert pl. lehet, hogy kevered az e-girlekkel vagy vmi ilyen aestheticcel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!