Miért van az, hogy minden jó és átlagos férfi foglalt?
Elég sokáig buborékban éltem, nem jártam sehova, nem ismerkedtem. Most kezd ez csak érdekelni. Nem volt soha tini kapcsolatom. 20 éves vagyok. És azt veszem észre, hogy köröttem minden fiatal férfi párkapcsolatban él. Aki nem az vagy tényleg torz. (nem az, hogy nem szép, hanem torz...nagyon kövér, igénytelen, vagy tényleg nagyon csúnya)
Lehet, hogy máshol nem így van, de a kisvárosban ahol élek minden pali foglalt. Egyik ki akart velem kezdeni, de én szánalmasnak tartom ha van csaja és próbálkozik.
Szóval...ha 20 éves koromig nem érdekelt a dolog, nem ismerkedtem akkor már csak a csúnya vagy idlóta pasik jutnak? Kifelejtettem, hogy a 30 évesen buliban dühöngő, anyuka eltartottja vagy az épp perverz állat pasik sem foglaltak.
Egy tök átlagos, de kedves sráccal megelégednék. Azonban foglalt mind. Távkapcsolat meg nekem nem menne....
Most már olyannal kell beérnem aki nem tetszik és nem is szimpi?
Nagyon igaza van a kérdezőnek,én sem akarok gyereket.
Lány szempontjából egyértelműen nagyon veszélyes,a férfi magához láncolja,mert gyerekkel a lánynak esélye se lenne mást találni,az alakját is tönkre vágja.
"Lány szempontjából egyértelműen nagyon veszélyes,a férfi magához láncolja"
Mondod ezt úgy, hogy a legtöbb válást nő kezdeményezi, sokkal nagyobb eséllyel adja oda a bíróság a nőnek a gyereket, és még a férfinek kell gyerektartásit fizetnie utána. Na akkor ki is láncol kihez? Az egész házassági és gyerekcsinálási intézmény csak egy újabb módja annak, hogy a nők elvigyék a vagyon nagy részét.
A férfi elkezdi hanyagolni és csicskáztatni a nőt szülés után. A legtöbb csak megcsinálni tudja és persze utána a feszes 18-20 as kell aki nem szült. Általában csalni kezdi a nőt,csak szaros gatya mosásra használja és étel főzetésre,gyereket leszarja a férfi,nő egyedül neveli,apu csak játszik vele,a lány elveszti karrier lehetőségeket is.
Miután a sok megaláztatás után vállni akar a nő,akkor rálehet sütni ő akart vállni. A gyerektartas meg feketen kikerüli a férfi.
Értelmes nő nem fog szülni és nem akar.
A férfi csak kihasználja a lányt aki szül neki aztán dobja,a többi a lány gonda.
"A férfi elkezdi hanyagolni és csicskáztatni a nőt szülés után. A legtöbb csak megcsinálni tudja és persze utána a feszes 18-20 as kell aki nem szült. Általában csalni kezdi a nőt,csak szaros gatya mosásra használja és étel főzetésre,gyereket leszarja a férfi,nő egyedül neveli,apu csak játszik vele,a lány elveszti karrier lehetőségeket is."
Most leírtál minden egyes férfit aki nem átlagos. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nálatok az átlagos az a chadet jelenti.
#66 "Lehet a kérdezővel is van baj (hisz senki sem tökéletes), de azért szerintem nem kérdezett semmi olyat -- és főleg nem tette azt olyan hangnemben --, hogy már-már undorító stílusban kellene válaszolni. :/"
Nem a fenét nem.
Aki neki nem tetszik, az egyenesen "torz". Aki igen, az egyéb okból "szánalmas" vagy "gázos". Pesttől "hány", mert "koszfészek". Aki szerint nem egészen egészséges az, ahogyan ő gondolkodik, az "buta" és "kötekedő". És ő beszél "normális hozzáállás"-ról. Az idézetek kivétel nélkül a kérdezőtől származnak, és közel sem szemezgettem végig az összes hozzászólását. Szerintem ilyen stílussal ne csodálkozzon, ha nem dicsérik meg.
#75 Gyerektartást a külön élő szülőnek fizetnie kéne. Magyarországon a gyerektartások 70% nem fizetik a férfiak. Csak mondom hogy képbe kerüljél. Bíróságok fullon vannak ilyen perekkel. Többségében egy két darab pelenka árán megy a huzavona hogy kell -e a gyereknek nap 6 pelenka vagy kijönne napi 5 ből is. Ez NEM arra van hogy a külön élést támogasd hanem hogy a közös gyerekért ha már megcsináltad vállald a felelősséget. Fizesd a napi költségei felét. A rászánt időt és energiát pénzre nem is lehet lefordítani.
Van hogy egyik fél a hülye van hogy a másik idióta.
Férfiak pénz miatt bolondulnak meg, és szopatják a gyereküket, nők inkább elfogadhatatlan természetükkel ölik a gyerek jövőjét.
De hát ez nem a gyerek ellen megy hanem a másik emberrel szemben! jaja csak hogy mindig és kivétel nélkül a gyerek szívja meg. Mindegy ki a nyertes fél a gyerek csak veszíteni fog. Egy megegyezésre vagy kommunikációra képes fél esetén valóban nincs mit tenni.
Magyar törvények pedig nem rendezik megfelelően a viszonyokat vitás helyzetben. Évekig tud menni a huzavona. Ezzel a gyerekkel együtt élő általában nő szívja meg alaposan. Megegyezni nem képes szülők gyerekei esetében igen nagy arányú a gyerekvállalási kedv hiánya.
Na az olaszoknál kicsit máshogy van. Ott a gyerek az első. Nem bánnak kesztyűs kézzel azzal aki nem tartja be a szabályokat. Nem húzzák évekig a gyerektartás be nem fizetését.
Gyereknek fontos mind két szülő, de anya nélkül jóval nagyobb problémái lennének mint apa nélkül. Csak fogadd el. Ez van. Ez biológia. Ezért kapja a nő. Nem azért hogy kitoljanak veled.
Itt a gyerek láncol össze titeket kedves nő gyűlölő barátom.
Ha megvan a gyerek ha tetszik ha nem már a te felelősséged is. Akkor is ha a felügyeleti jog nem a tiéd. Mondok még szebbet. A törvény szerint nem jár a láthatás hanem kötelező a távol élő szülőre nézve. Pontosan a gyerek érdekében. Nincs olyan hogy most közbejött valami és nem mész. Csak betegség, munka, vagy közlekedési okok miatt maradhat el amit a következő alkalommal azonnal pótolni is kell.
Közös együttélésről van szó, és közös dolgokról. Minden amit azután csináltok hogy jogilag is együtt vagytok, onnantól minden közös. Mindegy ki keres többet. Vannak kivételek, de a lényeg hogy közös az életetek.
Gyerek is közös mert ugye muszáj hogy egy férfi és egy nő is legyen a képletben. Közös a felelősség. Ez utóbbit a külön élő fél sok esetben nem szeretné, csak a jogait gyakorolni.
Feltaláltk a házassági szerződést a hozott vagyon felmérése miatt hogy ne a mikroütőn menjen a vita.
Nem biztos hogy elbírnád azt a terhelést amit egy nő kap gyereke nevelésekor. ÓÓ mi az? Izé semmi! Majd próbáld ki, utána lehet pampogni :)
Ja férfi gyűlölő nő vagyok mi?
Lelövöm a poént férfi vagyok. Bocs.
Sajnos ez a tapasztalatom amit ide írtam. Ismerősi, rokoni körben, mindenfelé megy a huzavona ahol válás volt. Összesen egy párnál van hogy meg tudtak egyezni. Szégyen. 99% -ban pénzről megy a vita nem a gyerek jövőjéről. Arról szól hogy a távol élő szülő hogyan szopassa a másik felet. Ami mindig a gyereken csapódik le végül.
Nőnek iszonyú nagy a felelőssége párválasztáskor hogy ne egy majmot válasszon az állatkertből. Mint látszik sajnos sokszor még is azt választják. Aztán másodikra harmadikra is próbálkoznak egy emberi lényt találni majom helyett. Van hogy sikerül van hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!