Miért van az, hogy minden jó és átlagos férfi foglalt?
Elég sokáig buborékban éltem, nem jártam sehova, nem ismerkedtem. Most kezd ez csak érdekelni. Nem volt soha tini kapcsolatom. 20 éves vagyok. És azt veszem észre, hogy köröttem minden fiatal férfi párkapcsolatban él. Aki nem az vagy tényleg torz. (nem az, hogy nem szép, hanem torz...nagyon kövér, igénytelen, vagy tényleg nagyon csúnya)
Lehet, hogy máshol nem így van, de a kisvárosban ahol élek minden pali foglalt. Egyik ki akart velem kezdeni, de én szánalmasnak tartom ha van csaja és próbálkozik.
Szóval...ha 20 éves koromig nem érdekelt a dolog, nem ismerkedtem akkor már csak a csúnya vagy idlóta pasik jutnak? Kifelejtettem, hogy a 30 évesen buliban dühöngő, anyuka eltartottja vagy az épp perverz állat pasik sem foglaltak.
Egy tök átlagos, de kedves sráccal megelégednék. Azonban foglalt mind. Távkapcsolat meg nekem nem menne....
Most már olyannal kell beérnem aki nem tetszik és nem is szimpi?
Én 24 évesen itthon lakok, 700 bruttós fizetéssel. Mindent magamnak fizetek és magamnak csinálok, teljesen önálló vagyok. Ha azt akarnám, akkor bármikor mehetnék egyedül albérletbe, de önerőből belátható időn belül így is esélytelen egy saját lakás, albérletbe költözve meg még esélytelenebb lenne. Annyira vagyok "szerencsés" helyzetben, hogy meg fogom örökölni ezt a lakást, de ez meg régi építésű és legalább egy új ház árát rá kéne áldozni, hogy normális állapotba legyen hozva, szóval igazából ezzel sem vagyok előrébb.
Nem mindenki életképtelen, aki otthon lakik. A külsőt még megértem, hogyha jól nézel ki, akkor nyilván jólkinéző fiút fogsz keresni. Viszont az meg nagyon nem az átlag.
Nem mindenkinek van akkora szerencséje a támogató szülőkkel, mint neked. Én például szarból építek várat, mert a szüleim sokkal (nagyságrendekkel) kevesebbet tudtak megani nekem, mint neked (és ezzel nyilván nem a szüleimet minősítem, mert egy normális szülő nyilván a legtöbbet próbálja megtenni a gyerekeiét). Mégis többre értékelem az elért ereményeimet, mint amit alád raktak.
Kicsit ironikus, hogy a hozzád hasonlók úgy néznének rám, mint egy darab szarra, miközben még alig sikerült valamit letenniük az asztalra.
Pozítiv oldalad is van kérdező hogy legalább nem álltál össze nős férfival vagy olyannal akinek párja van, ezzel már jobb vagy mint egy átlagos lány. Értelemre enged következtetni.
Ne állj össze olyannal aki nem felel meg az elképzelésednek,várj majd eljön egy akinek pont jó leszel és ő is neked
Hozzád lehet költözni?
Be szállok a köttségekbe.
Van a közelben egy jó uszoda?
Mostanában rá kaptam az úszásra,ezért ez nekem fontos lenne.
Sok ismeretlen ember szerint csak egy egyszerű sofőr vagyok,állítólag nem is dolgozom jó formán,minimum napi 13 óra de heti 2x 15 óra munkaidőt dolgozom én is és még sokan mások,de igaz én nem dolgozom...
2 hét munka (ami 12-13 nap) után 1 hét pihenő (ami 8-9 nap)
Ha kevésnek itélnénk meg az együtt töltött időt,akkor 2 hét munka (12-13 nap) 2 hét pihenőben (15-16 nap) is tudnák dolgozni.
Gyűjtögetésből később vennénk egy nyaralót.
Ezeket el tudod fogadni?
47-es
Szerintem viszont az se normális hogy a nődnek anyádat el kell tűrnie,gáz ha férfi anyuci kisfiaként viselkedik.
Tehát lenne barátnőd és nem lennél hajlandó külön költözni?
Ez tényleg nem normális.
Az más hogy amíg nincs senkid,de már durva lenne úgy
#48: 60 és 60 éves között is van különbség. Ha valakinek 60 éves beteg anyja van, aki segítségre szorul, akkor inkább az a durva, hogy valaki erőltetné azt, hogy magára hagyja a másik a beteg anyját.
De nyilván vannak olyan 60-asok is, akik nincsenek fizikailag / mentálisan lerobbanva és még legalább 10 évig nem szorulnak különösebb segítségre. Ebben az esetben tényleg durva, ha valaki nem költözne külön a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!