Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az, hogy minden jó...

Miért van az, hogy minden jó és átlagos férfi foglalt?

Figyelt kérdés

Elég sokáig buborékban éltem, nem jártam sehova, nem ismerkedtem. Most kezd ez csak érdekelni. Nem volt soha tini kapcsolatom. 20 éves vagyok. És azt veszem észre, hogy köröttem minden fiatal férfi párkapcsolatban él. Aki nem az vagy tényleg torz. (nem az, hogy nem szép, hanem torz...nagyon kövér, igénytelen, vagy tényleg nagyon csúnya)

Lehet, hogy máshol nem így van, de a kisvárosban ahol élek minden pali foglalt. Egyik ki akart velem kezdeni, de én szánalmasnak tartom ha van csaja és próbálkozik.

Szóval...ha 20 éves koromig nem érdekelt a dolog, nem ismerkedtem akkor már csak a csúnya vagy idlóta pasik jutnak? Kifelejtettem, hogy a 30 évesen buliban dühöngő, anyuka eltartottja vagy az épp perverz állat pasik sem foglaltak.

Egy tök átlagos, de kedves sráccal megelégednék. Azonban foglalt mind. Távkapcsolat meg nekem nem menne....

Most már olyannal kell beérnem aki nem tetszik és nem is szimpi?

2021. aug. 9. 00:37
 21/96 anonim válasza:

Szia. Én külföldre költöztem egy nagyvárosba, mivel a falumban nem láttam értelmét a jövőmnek, de még mindig hasonló problémáim vannak, ha faluról - ha városról van szó. Amúgy én is vega vagyok.

Sokáig én sem mozdultam ki (csak volt egy hosszú netes kapcsolatom, köszi soha többet), de mostanában igyekszem változni. Nehezen ismerkedem, kimerülök nagy társaságokban, valahogyan kevés embert tartok vonzónak (akár kinézet, akár személyiség - hiába adtam le az elvárásaimból) stb… Most már így csak a legközelebbi munkahelyemben bízhatok, ahol bátrabban tudok majd ismerkedni, lányokkal-fiúkkal egyaránt, de nem fűzök hozzá reményeket. De itt is sok az elkelt “árú”. Elég kinézni az utcára.:D Egy sétafikáló helyen, pedig szinte senkit sem látsz magányosan kóborolni - jade, engem.

Nem tudom mi a megoldás, de kívánok neked egy mihamarabbi boldog párkapcsolatot.

19/l

2021. aug. 9. 07:29
 22/96 anonim válasza:
Elég ismerős a helyzet, nekem is pont ez a problémám csak én fiú vagyok. Szerintem cseréljünk helyet, mert itt több a fiú aki normális és szabad 😂
2021. aug. 9. 07:58
 23/96 anonim válasza:

Szerintem nincs ilyen hogy valakit elhappolni más elől mert nem zöldségek vagyunk egy szupermarketben.

Ha valaki komoly és tartalmas hosszútávú kapcsolatot keres az csak olyan jelöltekkel ismerkedik akik illenek hozzá.

A baj inkább az hogy a legtöbb férfi, de sajnos néha nő is mindenféle partnerrel összejön aki amúgy nem is való hozzá, mert csak sodrónak az árral.

Az a férfi aki hozzád való az szinte kizárólag veled fog csak összejönni mert te fogsz illeni hozzá, és nem más.

Szóval ne aggódj ezek miatt, mert azt a férfit akivel boldog párkapcsolatod lenne nem fogják elvinni előled, akit pedig igen, azért nem is kár :)

2021. aug. 9. 08:01
 24/96 anonim válasza:

Nem tetszik a hozzáállásod,megszólsz másokat egy tizenévesen örökölt ingatlannal. A jó munkahely alatt pedig valószínűleg állami helyett értesz ahova betoltak.

Elvárások vannak de semmit nem tettél le az asztalra.

Tárgyiasítasz és ítélkezel,nagyon undorító

2021. aug. 9. 08:18
 25/96 anonim válasza:

#15 vagyok! Nem muszáj neked költözni, vannak akik szívesebben élnek vidéken, engem is csak egy albérlet köt Pesthez, más nem.

Nagyon sajnálom, elég kellemetlenül hangzanak ezek az élmények... Milyen messziről kellett hazavonatoznod?

2021. aug. 9. 08:34
 26/96 A kérdező kommentje:

24:

Semmi köze az ingatlanomnak és a munkahelyemnek a leszóláshoz.

Ha otthon élnék, ugyanez lenne a véleményem.

Érzem magam annyira jó csajnak, hogy legyenek elvárásaim. És érzem magam annyira felnőttnek és önállónak, hogy ezt egy férfitől is elvárjam. Ahogy a normális hozzáállást egy kapcsolathoz.

Különben tényleg nem csak a 10/10 pasik kellenek. Nincsenek magas elvárásaim, de itt tényleg nemigen látsz rendes, helyes srácokat egyedül. Ha igen, akkor később kiderül, hogy valami bibi van. Női ismerőseim közül meg sok a kompetens szingli. Ha lesz is egy egyedülálló srác mindenki ráröpül.

2021. aug. 9. 09:07
 27/96 anonim válasza:
15ös 🤮
2021. aug. 9. 10:09
 28/96 anonim válasza:

Az a baj hogy kizárod a férfiak 80%-át.

De ez igaz a lányok 80%-ra, ez a réteg versenyez a férfiak felső 20%-ért.

A látásmódod szerint te csak rendes átlagos férfit keresel,a valóságban a legjobbak közül akarsz magadnak,nálad a férfiak 80-90% kitartott/nem rendes/rondaság az átlag labdába sem rúghat.

Írásod alapján a jelöltnek legyen saját ingatlanja,legyen jó fizető munkahelye,legyen helyes,sportos,humoros ráadásként 2-3 évvel lehet idősebb ha egyáltalán.

Ébresztő??!!

Hány ilyen férfi van aki ilyen 21-24 évesen,a te kis városodban?

Két kézen számolható te mást nem is látsz.

Extrém magas elvárásaid vannak.

A jó csaj meg elcsépelt fogalom,manapság már lassan mindenki azt hiszi magáról mert az instán gyakorin facen tinderwn,néhány simp egekig magasztalja a semmire esetleg házas vagy barátnővel rendelkező férfi vinné egy menetre.

Valóság meg nagyon nem úgy van hogy szép

2021. aug. 9. 10:31
 29/96 anonim válasza:
#28: +1
2021. aug. 9. 10:40
 30/96 anonim válasza:
#28: Valószínűleg a szokásos szöveg... Nekik elég egy átlagos férfi, aztán meg ha kicsit jobban megkapargatod a felszínt, akkor kiderül, hogy a valóságban Mr. Perfectet keresi a fenséges királykisasszony, merthogy az neki alanyi jogon jár. Amelyik nő a mai világban nem talál magának senkit, azzal valami baj van. Fordítva még csak-csak reális, viszont egy nőnél van egy rahedli jelentkező, ha nem néz ki rosszul, de ha még értelmes is, akkor főleg.
2021. aug. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!