Miért van az, hogy minden jó és átlagos férfi foglalt?
Elég sokáig buborékban éltem, nem jártam sehova, nem ismerkedtem. Most kezd ez csak érdekelni. Nem volt soha tini kapcsolatom. 20 éves vagyok. És azt veszem észre, hogy köröttem minden fiatal férfi párkapcsolatban él. Aki nem az vagy tényleg torz. (nem az, hogy nem szép, hanem torz...nagyon kövér, igénytelen, vagy tényleg nagyon csúnya)
Lehet, hogy máshol nem így van, de a kisvárosban ahol élek minden pali foglalt. Egyik ki akart velem kezdeni, de én szánalmasnak tartom ha van csaja és próbálkozik.
Szóval...ha 20 éves koromig nem érdekelt a dolog, nem ismerkedtem akkor már csak a csúnya vagy idlóta pasik jutnak? Kifelejtettem, hogy a 30 évesen buliban dühöngő, anyuka eltartottja vagy az épp perverz állat pasik sem foglaltak.
Egy tök átlagos, de kedves sráccal megelégednék. Azonban foglalt mind. Távkapcsolat meg nekem nem menne....
Most már olyannal kell beérnem aki nem tetszik és nem is szimpi?
Kérdező, nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz?
Ha több mindent tudnánk rólad, lehet könnyebb lenne megállapítani a problémát :)
Hú 61-es, téged nagyon megbánthattak vagy valami komplexusod van, ezért bizonygatsz.
Kis kereset? Honnan veszed hogy mennyit keresek? Elárulom: fogalmad sincs.
Nem 600-at, (bár te is írhatsz bármit) de a magam fenntartásához egész jól. Nyáron nem is kértem még pénzt a szüleimtől. Télen pedig azért dolgozok kevesebbet, mert tanulok, hogy remélhetőleg 2 éven belül én is mégjobban keressek. És akkor még mindig a huszas éveim elején leszek. Ellenben egy olyannal aki nem dolgozik, mert büdös neki a munka, tanulásért nem tesz semmit. Az ilyen mégis milyen megbízható társ lesz? Ha elhuny az anyukája mi lesz vele? Én nem fogom eltartani. Most EZEKRŐL az emberekről beszélek, ne csűrd csavard a sztorit. Csakis kizárólag a nulla keresetes, változtatni nem hajlandó, kitartott férfiakról beszélek.
Senki sem akarja a te pénzed, így aztán ezzel hiába jössz. Engem egy férfi se kell, hogy eltartson. Én egyenlő fél akarok lenni a leendőmmel.
Máskor ne egyél bolondgombát reggelire és nem leszel így berágva.
Lehet a kérdezővel is van baj (hisz senki sem tökéletes), de azért szerintem nem kérdezett semmi olyat -- és főleg nem tette azt olyan hangnemben --, hogy már-már undorító stílusban kellene válaszolni. :/ Vitát szítani pedig teljesen felesleges. :)
Kedves kérdező! Ha fontos, hogy a lakhelyeden maradj, akkor próbálkozhatsz társkereső oldalakkal is, ott ott van, hogy milyen messze vannak tőled a jelöltek. Vagy csatlakozhatsz klubbokhoz is, gondolom a környékről érkezne a legtöbb. Hátha lesz olyan, aki megtetszik és szingli. :) Sok sikert!
Hát..egyesek magukra veszik. De ezzel én úgy vagyok, akinek nem inge nem veszi magára.
Bár vicces, hogy az albérlet árakon ugrál (nekem ilyet szerencsére nem kell fizetnem), meg a tömegközlekedésen (nem tömegközlekedek, helyben bringával járok, ha meg RITKÁN megyek valahova akkor autóval v. busszal, de ez havi 1)
Kb csak rezsire és magamra költök. Ha meg lenne egy szintén kereső párom összedobnánk a pénzt, fele-fele rezsi, fele-fele háztartás ésatöbbi. Így lennék felek.
Exeim és barátaim szerintnén is jó vagyok, de magamat nem kategorizálnám be
Természetesen azért foglalt az összes jó átlagos pasi mert jók és a nő akit megtalálta mindent megtesz hogy ne veszítse el. Én eddig csak azért szakítottam, mert mások voltak a terveink de pl akivel a leghosszabb volt a kapcsolatom még most is barátok vagyunk és ő pont az a "anyu eltartja" csak nőben (vannak problémái) de engem nem zavart volna soha se ha el is kell tartanom. Nagyritkán tudsz találni egyet egyet a vadonban, de elég gyorsan elkelnek ^^" Én valszeg nem próbálkoznék veled ismerkedni, mert ahogy írtad nem akarsz gyerekeket és Pest neked túl messzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!