Minden szép lánynak van barátja?
Társat keresek online és élőben eddig azok a lányok akik tetszettek nekem és normálisan válaszoltak, volt barátjuk.
A kérdés az minden szép lánynak aki elmúlt 15 éves 100% hogy van barátja, mert megszerzi az iskolában, baráti társaságban szinte azonnal és nem akar egy jobb férfit társként?
Ez kicsit olyan, mintha csak szép lányok válaszolhatnának erre a kérdésre, aki meg annak vallja magát, azt meg egoistának, beképzeltnek titulálják.
Nos, nekem nincs véleményem a kinézetemről, viszont ismerek olyanokat akik elfogadhatóan néznek ki és nincs senkijük. Nem a külső miatt van/nincs valakinek párja. Csúnyuskáknak/igényteleneknek is láttam már, hogy volt párjuk, ápolt is vagy ugyanolyan minőségű, mint a lány.
Mindegy hogy néz ki valaki, nem azért van egyedül vagy nem. Vannak kivételek mindig.
A társkeresőzés már eleve nem jó jel, mert ott olyan keres aki valami miatt a valóságban nem talál magának párt. Akinek egészséges önbizalma van ezen a téren az nem fog regisztrálni akkor sem ha épp nincs barátja.
Egyébként sejtem, hogy csak átlagosan szép lányok lehettek, mert pl a ritka szépek akár évtizedekig is szinglik maradnak mert nem találnak magukhoz valót. Szóval ez az általánosítás nem igaz.
Háááát van kivétel, de valóban kevés.
Valaki nem akar kapcsolatot, aki meg akar annak általában 14 évesen már lesz. Vagy max 15 évesen, kilencedikbe...
5-ös vagyok
De, van kivétel azért ahogy írtam
Ne feszülj rá, jó lesz az :DD
Egy kolis tarsam mondta meg anno:
A szep lanyok ritkan szabadok, a szabadok ritkan szepek
Wow, ez mekkora jó mondás, nagyon tetszik XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!