Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti is észre vettétek már hogy szinte mindegyik 16-20 éves szép lánynak van barátja?
En is igy vagyok mint az 1es:D
Amugy nem minden szep lany foglalt, csak eddig olyanokkal talalkoztal.
17/L
Csatlakozom a többiekhez!😂😂 17/L
Pedig mindig azt hallgatom hogy “milyen szép és csinos” vagyok
Kerdezo, valoszinu csak mi nem vagyunk sem normalisak, sem jokepuek :D
18f
7. vagyok.
Szerintem aki a külsőségekre alapozik, annak kis eséllyel lesz normális párkapcsolata. :D
Én is csatlakoznék akkor a sorba. :D
Pedig nekem most nyáron lett volna lehetőségem rá, hogy kapcsolatom legyen. A srác nagyon aranyos, kedves, értelmes. De mégis mások az igényeink, nem passzolunk össze. Részemről nincs meg az a bizonyos kémia. Környezetemben élők mind fújnak rám, hogy miért nem jövök vele össze, mondván "ilyen fiút még egyszer nem fogsz találni, meg hiába vagy csinos meg szép, a végén egyedül maradsz". Szerintem ez nem igaz. Nem értem, miért kéne olyannal összejönnöm, aki iránt nem érzek vonzalmat? Semmi bajom nincs a sráccal, csak érzem azt, hogy barátoknál többek nem lehetünk, mert hosszútávon nem működne. Én pedig inkább hosszútávra terveznék.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!