Miért van az, hogy minden jó és átlagos férfi foglalt?
Elég sokáig buborékban éltem, nem jártam sehova, nem ismerkedtem. Most kezd ez csak érdekelni. Nem volt soha tini kapcsolatom. 20 éves vagyok. És azt veszem észre, hogy köröttem minden fiatal férfi párkapcsolatban él. Aki nem az vagy tényleg torz. (nem az, hogy nem szép, hanem torz...nagyon kövér, igénytelen, vagy tényleg nagyon csúnya)
Lehet, hogy máshol nem így van, de a kisvárosban ahol élek minden pali foglalt. Egyik ki akart velem kezdeni, de én szánalmasnak tartom ha van csaja és próbálkozik.
Szóval...ha 20 éves koromig nem érdekelt a dolog, nem ismerkedtem akkor már csak a csúnya vagy idlóta pasik jutnak? Kifelejtettem, hogy a 30 évesen buliban dühöngő, anyuka eltartottja vagy az épp perverz állat pasik sem foglaltak.
Egy tök átlagos, de kedves sráccal megelégednék. Azonban foglalt mind. Távkapcsolat meg nekem nem menne....
Most már olyannal kell beérnem aki nem tetszik és nem is szimpi?
Férfiként velem is ugyanez van, hogy akármikor megismerek élőben egy olyan lányt, akivel egy húron pendülünk és megfog a személyisége, hamarjában kiderül, hogy igazából van már barátja.
Néha szoktam leutazni vidékre, és ott teljesen másmilyennek tűnnek a lányok Pesthez képest. Sokkal természetesebben szépek, és a viselkedésük, értékrendjük is vonzóbb, jobban megbecsülnek dolgokat.
Teljesen megértem, hogy utálod Pestet, én is, hiába vagyok ott nap, mint nap.
Szerintem a legjobb megoldás erre az, ha adsz esélyt az internetnek, és véletlenül belebotlasz valakibe, aki megragad és egymásba szerettek, és van annyira rugalmas, hogy közelebb tudjon költözni hozzád.
Hol laksz egyébként, ha nem titok, kedves Kérdező? :)
25/F
A férfiak is másabbak itt. Jobb fejek, csak épp mindnek van barátnője. Itt tényleg csak azt nem kapkodják el akivel valami nagyon nem stimmel. (Kiemelném az ITT szót, kaptam már pár buta, kötekedő privátot)
Az a baj, hogy sokan tiniként elkezdtek keresgélni, tartós kapcsolatuk van. Én meg idei évig letojtam a pasizást. Hiába voltak jelentkezők, nem érdekeltek. Most meg úgy érzem, hogy reménytelen.
Zala megye nyugati részén élek.
Nézz szét más városokba amik a közelben található.
Sok sikert.
#11-es vagyok! Az egy picit tényleg messze van, kár, hogy a távolság kizáró ok, pedig pont nem vagyok még foglalt, a csuda vigye el.
Egyébként még nem csúsztál le semmiről, a pártalálás azért nem szokott az emberek többségének ilyen hamar menni, kell idő, mire jön egy olyasvalaki, akivel tényleg összeilletek. Az viszont biztos megkönnyítené, ha valamilyen társkeresőre vagy Tinderre regisztrálnál, esetleg barátnőkkel elmenni a megyén belül szórakozni ide-oda.
15-ös. Számomra az ilyen távolság akkor áthidalható ha hetente több napot tölthetek a másikkal. Ami valljuk be munka mellett nem sanszos. Költözni meg mostanában nem szeretnék. Max ha nagyon szerelmes lennék...de kitudja.
A Tindert már próbáltam. Pár kellemetlen randival gazdagabb lettem. :D (arról beszélt az egyik srác, hogy hogyan öli le a disznókat és hogyan dolgozzák fel (vega vagyok). ), volt egy olyan aki mindent kifizettetett velem majd megette a kajáját és lelépett és volt olyan is aki közölte velem, hogy reméli van pénzem vonatra mert nem visz haza.
Na, ha a tinderes srácot leráztad, akkor már sosem lesz ilyen élményed :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!