30-40es anyukámat keresem?
Hol találhatnék nálam idősebb nőket,tapasztalatszerzés céljából? nem prostikra gondolok ez alatt,hanem olyan nőkre, akik buknak a fiatalabb férfiakra. a szex mellett pedig flörtölhetek vele, vagy elvihetem fagyizni is
Mivel én adok arra,hogy nézek ki, igényes vagyok és tiszta, így hasonlóan igényes hölgyeket keresek.
Pro és kontra:
Nagy D de kevés tapasztalat
kopasz lent, de fent is
Értelmiségi de makacs
Tapasztalatlanságom hiánya, hogy dagadt voltam sokáig, és egy toxic kapcsolatból nem mertem kilépni. 1 éve nem voltam nővel, nem is kerestem a nők társaságát, inkább a sportba és a karrierembe fektettem az időt. Dominánsabb, de szelidíthető hölgyet keresek. (akár ostorral)
Magamról még annyit,hogy pesti vagyok, 75kg (~12% testzsírral), 175cm, és végtelen potenciállal rendelkezem
A kérdésem komoly, még ha próbáltam kicsit oldani is a téma hangulatát.
26/F
Puszi nektek
Közel sem a "másik a tuti", csupán a kérdés tárgyában szereplő hölgyet találtam meg,nem a nagy szerelmet. fiatalos, mégis érett annyira,hogy helyén kezelje az ügyet. szingli,szexi és érdekli a pszichológia. Az én tanulásomra jobbat nem is találtam volna.
A népnek pedig, ne adjátok fel: Vannak hölgyek akik szeretik a fiatalabbakat. Csak meg kell találni.
Annyiszor ahányszor megkövetelik a hozzád hasonló kommentek. Neked is leírom mert látom nagyon érdeklődő vagy, megvan már akit kerestem,legalábbis remélem. Teljesen érdektelen hozzászólásokra én is teljesen érdektelenül tudok válaszolni. Meglepő?
Érdekes, én tudtam örülni itt más sikerének, és itt is akadt,aki velem örült. remélem neked is összejön valami, aminek majd tudsz örülni.
"Annyiszor ahányszor megkövetelik a hozzád hasonló kommentek."
A kommentem az volt, hogy hányszor mondod még el. Tehát ha valaki rákérdez erre, akkor ismét le fogod írni ugyanazt? Nem valami ésszerű kommunikációs stratégia.
#3 Szia!
Nekem is írhatnál,ha aktuális még,én fiatalabb vagyok egy kicsivel a kérdezőnél.🙂
F
Sziasztok.
Ugyan itt én is keresem őket,nekem is lehet írni hölgyeim.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!