30-40es anyukámat keresem?
Hol találhatnék nálam idősebb nőket,tapasztalatszerzés céljából? nem prostikra gondolok ez alatt,hanem olyan nőkre, akik buknak a fiatalabb férfiakra. a szex mellett pedig flörtölhetek vele, vagy elvihetem fagyizni is
Mivel én adok arra,hogy nézek ki, igényes vagyok és tiszta, így hasonlóan igényes hölgyeket keresek.
Pro és kontra:
Nagy D de kevés tapasztalat
kopasz lent, de fent is
Értelmiségi de makacs
Tapasztalatlanságom hiánya, hogy dagadt voltam sokáig, és egy toxic kapcsolatból nem mertem kilépni. 1 éve nem voltam nővel, nem is kerestem a nők társaságát, inkább a sportba és a karrierembe fektettem az időt. Dominánsabb, de szelidíthető hölgyet keresek. (akár ostorral)
Magamról még annyit,hogy pesti vagyok, 75kg (~12% testzsírral), 175cm, és végtelen potenciállal rendelkezem
A kérdésem komoly, még ha próbáltam kicsit oldani is a téma hangulatát.
26/F
Puszi nektek
megnevellek én, írtam üzit
33 nő
Még hogy nem szeretnek 30+-os nők fiatalabbakkal ismerkedni...
Örömmel olvastam a válaszokat, nekem is ez a zsánerem, bár nem szex céljából (persze most lehet mondani, tényleg nem az a lényeg nálam).
A fórumot leszámítva, mit mondanátok, hol érdemes nálatok kezdeményezni? Társkereső, tinder, fb dating?
25/f
Jó, nyilván van benne valami. Engem is találtak már be ilyen kérdésnél. De kellemes csalódás is ért már.
Szóval nem általánosítanék, de azért köszi az infót!
(#13)
14es akkor ne súgdolózz, főleg mert illetlen és mert hülyeséget írsz.
Ha mindenben a rosszat látod, és a hibát keresed, hosszú és szomorú élet vár rád. Biztos írt neki férfi is, nem kizárt, de nem mind az. Lehet neked csak azok írtak, megeshet.
Én is írtam a kérdezőnek privátban, akkor egyből farkam van?
13as: felejtsd el ezeket, egy komoly nő sose fog tinderezni. max érdekből (insta követő gyüjtés, vagy alkalmi kapcsolat keresés)
közhely, de mindenhol lehet ismerkedni. ha nem tudod,hogy odamenj e valakihez, képzeld el fordított helyzetben, hogy ha ő jönne oda hozzád, te mit szólnál?! ha azt mondja,hogy bocsi nem tetszel, vagy van barátja, mentek tovább mindketten az utatokra. nem fog egy nő sem gázsprével arconfújni, ha nem nyerted meg.
az első nagy szerelmem úgy ismertem meg, hogy odalépett hozzám miközben sorbanálltam. mindenki utál várni, egy csevegéssel már is fel lehet dobni más napját. ne úgy ismerkedj,hogy szerelmet keresel, hanem hogy ismerkedsz. ha egyből nyálas vagy, akkor egy Mosby maradsz, és elriadnak a csajok.
29nő
nagyon úgy néz ki,hogy megtaláltuk egymást azzal, akinek a kérdést megcéloztam. meglepően hamar. Videóchateltünk eddig, nagyon vonzó hölgy, és vevő a megneveltetésemre. (remélem olvasod 😂😂)
amúgy:
8üzenetet kaptam abból 3 biztos,hogy csávó és 3 biztos hogy nő, 2 ről még nem tudom
vicces,ahogy elfelejtik néhányan,hogy privát üzenetnél látható lesz a megadott nickneved GYK-n, és András keresztnévvel 2üzenetet is kaptam nőként megjelölve magukat...
Az üzenetváltásoknál kicsit azért elriasztott a gondolat,hogy férfiak kérnek tőlem videót/képet,így ezt egy kicsit szünetelem 😂😂 csak annak küldtem most, aki igazolta hogy hölgy.
(a 3ból az egyik kicsit túl komolyan is vette,és ezért ma nem fogok ebédelni. főleg hogy a kérdésem 40 éves korig lett belőve, nem 54. anyut keresem, nem a mamát)
A 3/8 nő nem is rossz arány, már féltettelek, hogy rád ugrik az összes troll.
Jó sikersztorit olvasni.
Csak azt nem értem, az én hasonló kérdésemet miért törölték szinte egyből szexuális tartalomra hivatkozva, amikor ez is ugyanaz a kategória. Ha valaki tudja, hogyan lehetne feltenni okosabban, hogy ne értsék félre, hogy nem kapcsolatot keresek, akkor megköszönném a tanácsot.
Neked pedig jó tanulást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!